Newsroom

Newsroom

Καπραβέλος: Μαύρος Νοέμβρης με 2.500 νεκρούς

"Η πανδημία των ανεμβολίαστων πάει να γίνει τραγωδία των ανεμβολίαστων", υποστηρίζει ο διευθυντής στη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου»

nosokomeio2

Υπέρ της αυστηροποίησης των μέτρων για τους ανεμβολίαστους τάχθηκε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

“Τα μηνύματα δεν είναι καλά. Δεν υπάρχει έλεγχος. Στην εφημερία είχαμε 110 προσελεύσεις πάλι, 45 εισαγωγές, διασωληνώσεις σε τμήματα και εκτός ΜΕΘ, πάρα πολλοί θάνατοι. Γέμισαν οι νεκροθάλαμοι του νοσοκομείου μας. Πρέπει να ληφθούν μέτρα περιοριστικά αυτήν τη στιγμή, και έλεος, ακόμα να επιβάλλει η Πολιτεία τη μάσκα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους σε όλους τους χώρους”, ανέφερε ο κ. Καπραβέλος, σχολιάζοντας πως “η πανδημία των ανεμβολίαστων πάει να γίνει τραγωδία των ανεμβολίαστων”. 

Ο ίδιος πρότεινε μέτρα τύπου Αυστρίας, όπου οι ανεμβολίαστοι είναι ουσιαστικά σε lockdown, καθώς δεν μπορούν να πάνε πουθενά ούτε με αρνητικό τεστ κορονοϊού, εξηγώντας πως το αρνητικό τεστ δεν μας προφυλάσσει. “Δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλους θανάτους ανθρώπων που έχουν την αφέλεια ότι δε κινδυνεύουν”, τόνισε.

Αναφέρθηκε ακόμα σε “Μαύρο Νοέμβρη” με 2.500 νεκρούς, επισημαίνοντας πως η πανδημία δεν κοπάζει ούτε στην Ελλάδα, ούτε και σε όλο τον κόσμο.

 

 

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…