Newsroom

Δανάη Κισκήρα Μπαρτσώκα, Αντώνης Ρηγόπουλος

Ο… «πονόδοντος» και τα ούζα του Ρουπακιά

Εντύπωση προκαλεί η αποστροφή του συνήγορου του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα. 

1973237

Συνεχίζεται η διαδικασία επί των ελαφρυντικών των κατηγορουμένων. Οι συνήγοροι ως επί το πλείστον αναφέρουν τον «σύννομο βίο» των πελατών τους ζητώντας να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά επί των ποινών.

Εντύπωση προκάλεσε η αποστροφή του συνηγόρου του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά (βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό) για τον… πονόδοντό του: «είναι κλεισμένος τόσο καιρό σε 4 τοίχους χωρίς αυτό το διάστημα να συνυπολογίζεται στη φυλάκισή του. Πριν 4 μήνες ήθελε να πάει στον οδοντίατρο που είναι στη διπλανή πόρτα και δεν μπορούσε έβαζε ούζα και γαρύφαλλο».

Παράλληλα, ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά επικαλέστηκε «σύννομο βίο, ειλικρινή μετάνοια και μη εύλογη διάρκεια δίκης», ως ελαφρυντικές περιστάσεις για τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…