Newsroom

Newsroom

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Είχαμε προειδοποιήσει για λουτρό αίματος

Αποχή όλου του προσωπικού των φυλακών της χώρας από τη λειτουργία των τακτικών επισκεπτηρίων των συγγενών των κρατουμένων από σήμερα…

fylakes 1

Αποχή όλου του προσωπικού των φυλακών της χώρας από τη λειτουργία των τακτικών επισκεπτηρίων των συγγενών των κρατουμένων από σήμερα έως και την Κυριακή αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΣΥΕ), σε ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 46χρονου συναδέλφου τους υπαρχιφύλακα από βαρυποινίτη στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με την ΟΣΥΕ, επισκεπτήρια συνηγόρων, μεταγωγές, δικαστήρια, προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις και όλες γενικά οι υπόλοιπες εσωτερικές λειτουργίες θα γίνουν κανονικά.

Σε ανακοίνωσή τους, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Μαλανδρίνου υποστηρίζουν ότι είχαν προειδοποιήσει για λουτρό αίματος, και τονίζουν:

«Μετά το θλιβερό γεγονός της στυγερής δολοφονίας του Συναδέλφου-Φίλου-Πατέρα Γεωργίου Τσιρώνη, νιώθουμε την ανάγκη εν πρώτοις να εκφράσουμε τα ειλικρινά και θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

Νοιώθουμε όμως και την ανάγκη να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε στην ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τις συνθήκες που μας έχουν αναθέσει να χειριστούμε.

Έχουμε επισημάνει επανειλημμένως τις δυσχέρειες του χώρου και έχουμε προειδοποιήσει για λουτρό αίματος.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ!!!!».

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…