Ο Μπέος δεν καταδικάζει την επίθεση στον Μπουτάρη γιατί… φοράει σκουλαρίκι

Ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου, αρνήθηκε την έγκριση ψηφίσματος καταδίκης κατά της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη συνεδρίαση του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου Βόλου, με την «τεκμηρίωση» ότι επειδή φοράει σκουλαρίκι, δεν τον συμπαθεί.

5b03eb3e1dc524305b8b4668

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, η πλειονότητα της αντιπολίτευσης αποχώρησε, καθώς η πλειοψηφία του συμβουλίου δεν αποδέχθηκε το αίτημα να συζητηθεί και να εγκριθεί το ψήφισμα καταδίκης της φασιστικής επίθεσης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος αρχικά επικαλέστηκε πως η δημοτική αρχή εγκρίνει μόνο τη συζήτηση ψηφισμάτων που αφορούν την πόλη.

Στη συνέχεια όμως, παραδέχτηκε πως ο πραγματικός λόγος για την άρνησή του να συζητηθεί το θέμα είναι πως… δεν συμπαθεί τον Γιάννη Μπουτάρη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δεν θα συζητηθεί το ψήφισμα, γιατί δεν το επιθυμεί η πλειοψηφία. Δεν μου αρέσει ο κ. Μπουτάρης, γιατί φοράει σκουλαρίκι».

«Μετά του Αγίου Πνεύματος, επιστρέφουμε και ετοιμαστείτε για “πολύ άγριο ροκ, κοιτάξτε να αντέξετε”», ανέφερε απευθυνόμενος – με περισσό θράσος – στην αντιπολίτευση.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Screenshot 2024 05 19 145142

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Το θέμα της ταινίας τοποθετείται στο Μεξικό του σήμερα. Η δικηγόρος Ρίτα πρέπει να βοηθήσει…