Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη

Φως στο μυστήριο του θανάτου της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη που βρέθηκε νεκρή σε πάρκο του Ηρακλείου έρχεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

5aab8f2f1dc52489248b46de

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση, παραπέμπουν σε αυτοκτονία και όχι σε δολοφονία, όπως ισχυρίζεται η μητέρα της αλλά και οι λοιποί συγγενείς της.

Τα ίδια ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη, ήταν νεκρή από το βράδυ της Δευτέρας, 5 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε. Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι η μητέρα της Κατερίνας, από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι «κάποιος τη σκότωσε». Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Ηρακλείου, από την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, μέχρι και τον τραγικό της επίλογο.


«Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου»

Στον ισχυρισμό της ότι η Κατερίνα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας επιμένει η κ. Σταυρούλα Γοργογιάννη. Η κ. Γοργογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ TV, αναφέροντας – μεταξύ άλλων – ότι την Κατερίνα τη σκότωσαν. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποιος τη σκότωσε σε συνεργασία με κάποιον άλλο. Δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου. Όλοι είναι ύποπτοι.», ενώ συνεχίζοντας ανέφερε:

«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και ο δολοφόνος είχε ισχυρά άλλοθι. Κάτι μπορεί να ήξερε για αυτόν (σσ. η Κατερίνα) ή μπορεί να ήταν κάποιος γνωστός της που της έκανε κάποια πρόταση την οποία και εκείνη δε δέχτηκε και μετά τη σκότωσε.». Πάντως, η μητέρα της άτυχης Κατερίνας ανέφερε ότι στο κινητό της η κοπέλα δεν είχε πραγματοποιήσει κλήσεις σε αριθμούς που η ίδια (η μητέρα) δεν γνώριζε.

Αναφορικά με την ημέρα που εξαφανίστηκε η Κατερίνα, δηλαδή το πρωινό της Δευτέρας 5 Μαρτίου, η κ. Γοργογιάννη δήλωσε ότι όταν έφυγε από το σπίτι η Κατερίνα, η ίδια κοιμόταν, τονίζοντας ότι η Κατερίνα έφευγε μόνο με τα κλειδιά της (όπως συνέβη εκείνο το πρωί), μόνο όταν ήθελε να πάει κάπου κοντά. Αναφορικά με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η τραγική μητέρα ανέφερε ότι: «Η εξέταση πρέπει να γίνει με άνεση. Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου.».




K. Παπαδάκης για Μιχαλολιάκο: «Το δικαστήριο δεν ήταν υποχρεωμένο να προβεί σε αποφυλάκιση» (video)

mixaloliakos

K. Παπαδάκης για Μιχαλολιάκο: «Το δικαστήριο δεν ήταν υποχρεωμένο να προβεί σε αποφυλάκιση» (video)

Το δικαστήριο όφειλε να εξετάσει αν ο κρατούμενος θεωρείται επικίνδυνος για τέλεση νέων εγκληματικών πράξεων,…

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

gaza 7

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

Κατάρ, Αίγυπτος και ΗΠΑ αναμένουν την απάντηση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος - «Αν πρέπει να…

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του