Newsroom

Newsroom

Ο Ατρόμητος "καθάρισε" με 3-0 τον ΟΦΗ

Μόλις 25 λεπτά χρειάστηκε ο Ατρόμητος για νικήσει τον ΟΦΗ Οι γηπεδούχοι μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο, διάστημα στο…

atromhtos

Μόλις 25 λεπτά χρειάστηκε ο Ατρόμητος για νικήσει τον ΟΦΗ

Οι γηπεδούχοι μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο, διάστημα στο οποίο οι Κρητικοί ήταν αυτοί που είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με τον Παπάζογλου στο 7΄, άρχισαν σιγά-σιγά να πιέζουν και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου παραβίασαν δύο φορές την εστία των Κρητικών.

Η αρχή έγινε στο 17΄ με το Μπρίτο να σκοράρει με σουτ στην κίνηση, μετά το γύρισμα του Νάστου και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Μπρίτο ήταν εκείνος που έβγαλε τη σέντρα και ο Νάστος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά «έγραψε» το 2-0 κι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη των γηπεδούχων. Νωρίτερα, στο 40ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης είχε χάσει μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν δεν έκανε σωστά το κοντρόλ από το λάθος του Ταυλαρίδη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Περιστερίου δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και να φτάσει σε τρίτο γκολ με τον Παπαδόπουλο, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…