Newsroom

Newsroom

Ο Δένδιας αντιλήφθηκε ότι… η γη γυρίζει

Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από τον Χριστόφορο Κολόμβο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, προχώρησε μία μία από…

Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από τον Χριστόφορο Κολόμβο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, προχώρησε μία μία από τις μεγαλύτερες διαπιστώσεις όλων των εποχών. Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο υπουργός παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που συνεργάζονται με τη Χρυσή Αυγή, αλλά έσπευσε να υπογραμμίσει ότι η πολιτική εντολή που έχει δοθεί είναι «να προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ σε πλήρη κάθαρση και να διερευνηθεί ό,τι είναι δυνατόν χωρίς να μείνει τίποτα που να μην ελεγχθεί». Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο ακριβώς ζήτημα ο κ. Δένδιας πριν από ένα περίπου χρόνο απειλούσε με μηνύσεις το βρετανικό Guardian, όταν σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του καυτηρίαζε τις σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου με την ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι οι έρευνες πρέπει να φτάσουν σε βάθος για να μην υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόνοια για διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή της μεγάλης πλειοψηφίας των έντιμων αστυνομικών.

Αναφερόμενος στα περί «σοβαρής» Χρυσής Αυγής που θα μπορούσε να γίνει κυβερνητικός εταίρος της ΝΔ, ο κ. Δένδιας επεσήμανε ότι αποτελεί προσβολή και μόνο η σκέψη αυτή. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ενστερνίζονται και ο κ. Μπαλτάκος ή ο κ. Πολύδωρας που στο παρελθόν με δηλώσεις τους είχαν αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα του Μαξίμου.

Τρόμος στον αέρα και πάλι: Πάνω από 12 τραυματίες σε πτήση της Qatar Airways μετά από αναταράξεις

aeroplano 1

Τρόμος στον αέρα και πάλι: Πάνω από 12 τραυματίες σε πτήση της Qatar Airways μετά από αναταράξεις

Έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος ανέφεραν τραυματισμούς. «Η ομάδα του αεροδρομίου του Δουβλίνου…

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

astynomikos ellada arthro

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελαφρά τραύματά τους