Newsroom

Newsroom

Παπαρήγα: Οχι στη βία κατά μεταναστών

Να μην ασκηθεί βία κατά των μεταναστών που βρίσκονται στη Νομική ζήτησε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα…

papariga

Να μην ασκηθεί βία κατά των μεταναστών που βρίσκονται στη Νομική ζήτησε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Χρήστο Παπουτσή, μετά την απόφαση της πρυτανείας για άρση του ασύλου.
Η κ. Παπαρήγα προειδοποίησε ότι αν η κυβέρνηση χρησιμοποιήσει την κρατική καταστολή κατά των θυμάτων μεταναστών, δεν θα έχει μόνο την ευθύνη για αυτή την αποτρόπαια πράξη αλλά και για τις συνολικές παρενέργειες που θα δημιουργήσει.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε «ότι η πρόθεση της κυβέρνησης είναι απολύτως σαφής και συγκεκριμένη. Η εφαρμογή του νόμου και η αποκατάσταση της ηρεμίας στο χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών».

Όπως αναφέτεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Παπουτσής από το πρωί, με δηλώσεις του, κάλεσε τους διοργανωτές της Κίνησης των Μεταναστών να αποχωρήσουν και να αποδεχθούν το χώρο που τους πρότειναν οι Πανεπιστημιακές Αρχές και οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και εγγυήθηκε την ασφαλή αποχώρηση τους.

Ο κ. Παπουτσής επανέλαβε στην κ. Παπαρήγα την απόλυτη δέσμευση της κυβέρνησης και το σεβασμό της στο Νόμο που προστατεύει το Πανεπιστημιακό άσυλο.

Τέλος ο κ. Παπουτσής ζήτησε τη συμβολή του ΚΚΕ στην προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση να επιδειχθεί αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές και να αποφευχθούν ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση.
http://www.ethnos.gr

Συγκλονίζουν οι γονείς της Σάνι Λουκ: «Είναι ακόμη όμορφη, μοιάζει σαν ζωντανή»

σανι λουκ

Συγκλονίζουν οι γονείς της Σάνι Λουκ: «Είναι ακόμη όμορφη, μοιάζει σαν ζωντανή»

Η σορός της κόρης τους που δολοφονήθηκε από τη Χαμάς επέστρεψε στο Ισραήλ και θα μπορέσουν πλέον να την…

Βρήκε πάλι κάποιον να τα «φορτώσει» ο Μητσοτάκης για τον «Ευαγγελισμό» (video)

mitsotakis kottaridis

Βρήκε πάλι κάποιον να τα «φορτώσει» ο Μητσοτάκης για τον «Ευαγγελισμό» (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλυψε απόλυτα τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για…