Ομπάμα και Μισέλ χαλαρώνουν σε εξωτικό νησί της Καραϊβικής

Στον επίγειο παράδεισό του, το ιδιωτικό νησί Νέκλερ στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, στην Καραϊβική ξεκουράζεται ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα χωρίς πλέον να έχει τις έγνοιες και τις σκοτούρες που έχει ένας Αμερικανός πρόεδρος.

5887605c1dc52417088b48a5

Αρχικά το ζεύγος Ομπάμα πέρασε δύο ημέρες στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, ωστόσο, στη συνέχεια πήραν το αεροπλάνο και αναχώρησαν για το εξωτικό νησί.

Το πρώην Πρώτο Ζευγάρι της Αμερικής πόζαρε με χαρά με το προσωπικό του αεροδρομίου Τέρενς Β Λέτσομ και έναν ντόπιο αστυνομικό με τη φωτογραφία, όπως είναι φυσικό, να κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Στη συνέχεια ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα κατευθύνθηκαν στο λιμάνι όπου τους περίμενε σκάφος το οποίο τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στον ιδιωτικό επίγειο παράδεισο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το νησί Νέκερ του Ρίτσαρντ Μπράνσον έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους διεθνούς εμβέλειας πολιτικοί και ζάμπλουτοι επιχειρηματίες: από την Κέιτ Μπος, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, την Όπρα Γουίνφρι και την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.




Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…