Τελείωσε η κατάσταση ομηρείας σε Τράπεζα στην Φλόριντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από περίπου δύο ώρες έλαβε τέλος η κατάσταση ομηρείας σε τράπεζα της περιοχής Τζάκσονβιλ της Φλόριντας, με τον ένοπλο δράστη να απελευθερώνει τους 11 ομήρους.

5840543c1dc524a4798b4603

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας υπό την απειλή όπλου, υποχρέωσε τους φύλακες να κλειδώσουν την πόρτα, κρατώντας ως ομήρους το προσωπικό και όσους πελάτες βρίσκονταν μέσα, απελευθερώνοντας αρχικά 3 ομήρους.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς και η ειδική ομάδα της SWAT, η οποία περίμενε εντολές για να επέμβει. Ένας ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας ανέλαβε προς το παρόν να έρθει σε επαφή με τον δράστη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που τηλεφώνησαν στην Αστυνομία ακούστηκαν πυροβολισμοί στην τράπεζα και κάποιοι τραυματίστηκαν ωστόσο η αστυνομία δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ακόμη τις πληροφορίες αυτές.

Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι πρόλαβαν και βγήκαν από το κτίριο, ο οπλοφόρος επιχείρησε να ληστέψει την τράπεζα, αλλά ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα και να θέσει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο διαφυγής του, απειλώντας να σκοτώσει ομήρους αν δεν τον αφήσουν να απομακρυνθεί.


Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…