Newsroom

Newsroom

Προεκλογικά ρουσφέτια στο υπουργείο Οικονομικών

«Ο λύκος και αν εγέρασε και άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώση άλλαξε μήτε την κεφαλή του» λέει η…

«Ο λύκος και αν εγέρασε και άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώση άλλαξε μήτε την κεφαλή του» λέει η λαϊκή παροιμία, κάτι που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της απελθούσης κυβέρνησης. Την ώρα που η χώρα βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, προχώρησε σε τακτοποιήσεις ημετέρων.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, το χρονικό διάστημα από 9-4-2012 έως 11-5-2012 ο κ. Σαχινίδης υπέγραψε πάνω από 120 μεταθέσεις, τοποθετήσεις προϊσταμένων και αποσπάσεις σε πολιτικά γραφεία υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών για καθαρά προεκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους. Με τον τρόπο αυτό, όπως επισημαίνει ο κ. Παπαδημούλης αποδιοργανώθηκε ακόμα περισσότερο ο φορολογικός και φοροεισπρακτικός μηχανισμός.

Μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία των μετακινήσεων υπογράφτηκε αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών και συνεχίστηκαν έως και αμέσως μετά την διεξαγωγή των εκλογών.


Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…