Newsroom

Newsroom

Fast track διαδικασία για Σταθάκη-Φλαμπουράρη, τί συμβαίνει με Μητρόπουλο-Χαϊκάλη

Με γρήγορες διαδικασίες  παραπέμπονται για πρόσθετο έλεγχο τα πόθεν έσχες του Γιώργου Σταθάκη και του Αλέκου Φλαμπουράρη, σύμφωνα με τον…

flampouraris 0

Με γρήγορες διαδικασίες  παραπέμπονται για πρόσθετο έλεγχο τα πόθεν έσχες του Γιώργου Σταθάκη και του Αλέκου Φλαμπουράρη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, Γιώργο Βαρεμένο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομίας θα ελεγχθεί για τυχόν παράνομο πλουτισμό, ενώ ο υπουργός Επικρατείας για «μαύρα ταμεία» της τεχνικής εταιρίας που ήταν μέτοχος.

Όσον αφορά την υπόθεση Φλαμπουράρη το βάρος θα δοθεί στις καταγγελίες του κ. Θεοχάρη από το Ποτάμι ενώ για τον κ. Σταθάκη  στο αδίκημα του παράνομου πλουτισμού που αφορά στο 1 εκατομμύριο ευρώ που δεν δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2012 και για το οποίο κ. Βαρεμένος ανέφερε πως υπάρχει «παράλειψη».

Στην συνεδρίαση της επιτροπής εξετάστηκαν, επίσης, οι περιπτώσεις του Παύλου Χαϊκάλη για την υπόθεση της off shore στην Κύπρο, με τον κ. Βαρεμένο να υποστηρίζει πως δεν υφίσταται θέμα καθώς πρόκειται για ευρωπαϊκή εταιρεία από την οποία φαίνεται να εισέπραξε 30.000 ευρώ.

Σε σχέση με την υπόθεση του Αλέξη Μητρόπουλου, ο πρόεδρος της επιτροπής πόθεν έσχες είπε πως ασχολούνται πλέον οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…