Newsroom

Newsroom

Τσακαλώτος: Είμαι έτοιμος να πιστέψω ότι ο Μητσοτάκης ήταν πολιτικός κρατούμενος παρά ότι το κόστος της διαπραγμάτευσης ήταν 100 δισ.

Από το βήμα της Βουλής, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, δήλωσε κατά τη συζήτηση της πρότασης της Ν.Δ. για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής προς διερεύνηση των αιτίων που οδήγησαν στο 3ο μνημόνιο, ότι «είμαι πιο έτοιμος να πιστέψω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν πολιτικός κρατούμενος παρά να πιστέψω ότι το κόστος της διαπραγμάτευσης ήταν 100 δισ. ευρώ».

5797a14f1dc524ce2e8b482e

Αναφορικά με τα περί κατάρτισης σχεδίων για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, ο ΥΠΟΙΚ ανέφερε ότι θα ήταν ανεύθυνη οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν αντιμετώπιζε την πιθανότητα μιας τέτοιας κρίσης και ότι πρέπει να λαμβάνεται ιδιαίτερη μέριμνα για όλα τα ενδεχόμενα.

Ωστόσο, τόνισε ότι η αντιπολίτευση δεν έχει αποδείξεις ότι το λεγόμενο σχέδιο β’ θα γινόταν κάποτε σχέδιο α’. Ακόμη, ο κ. Τσακαλώτος σημείωσε ότι η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ήταν ναρκοθετημένη (από τη Ν.Δ.) από την πρώτη στιγμή και απευθυνόμενος στα βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Δεν υπάρχει ανάρτηση κάπου για το πώς κάνεις διαπραγματευση και σίγουρα δεν μπορούσαμε να μάθουμε από σας». 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη