Το συμβόλαιο του Μουρίνιο στην Μάντσεστερ

Λίγες ώρες απομένουν σύμφωνα με την εφημερίδα «ΑS» μέχρι να ανακοινωθεί ηπρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

56f6d1971dc524572d8b4a40

Η ισπανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από τους «κόκκινους διαβόλους».

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2019 με τις διαπραγματεύσεις με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Εν Γούντγουορντ και τον μάνατζερ του Special One, Ζόρζε Μέντες να έχουν πραγματοποιηθεί πριν από εβδομάδες.

Η διοίκηση έχει πάρει απόφαση, παρά την νίκη στον τελικό με σκορ 1-2 επί της Κρίσταλ Πάλας, να προσλάβει στην θέση του Λουίς Φαν Χάαλ, τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας,οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει προσύμφωνο που θα φέρει αποζημίωση στον Πορτογάλο προπονητή εάν δεν υπογραφεί συμβόλαιο μέχρι τις 30 Μαΐου. Όσο για το συμβόλαιο, αυτό θα περιλαμβάνει αμοιβή περίπου στα 15.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο Μουρίνιο μάλιστα, εκτός από τα χρήματα απαίτησε να γίνουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Ένα από τα ονόματα που αναμένεται να εμπλακούν σε μεταγραφικά σενάρια είναι ο Χουάν Μάτα, τον οποίο έδιωξε ο Μουρίνιο από την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2014, και τελικά κατέληξε στο «Ολντ Τράφορντ».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη