Newsroom

Newsroom

Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας – Δέχτηκε 14 μαχαιριές

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη επιφάνεια μετά την ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 32χρονης Δώρας Ζεμπέρη που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

59e859291dc524f8508b45e8 1

Σύμφωνα με τον ιατροδιακστή Σωτήρη Μπουζιάνα, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 14 μαχαιριές σε θώρακα και πλάτη, πνεύμονα και καρδιά, έφερε τραύμα στο δεξί μάγουλο από μαχαίρι και γροθιά στο δεξί μάτι.

Επίσης, η νεαρή εφοριακός προσπάθησε να αμυνθεί καθώς βρέθηκαν αμυχές στα χέρια γεγονός που για τον ιατροδικαστή σημαίνει ότι προσπάθησε να προστατευτεί.

Ένα ακόμα στοιχείο, το οποίο ερευνούν οι αρχές είναι ότι από το σημείο της δολοφονίας έλειπε η τσάντα της γυναίκας.

Ξεσπά ο πατέρας της

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της 32χρονης Δώρας  ζητά από την εφορία όπου εργαζόταν η κόρη του να δώσει στην δημοσιότητα τις υποθέσεις που χειριζόταν, θεωρώντας πως εκεί κρύβεται η ταυτότητα του δολοφόνου. 

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», ζήτησε ο πατέρας της 32χρονης.

Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας ότι «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω».


Πάντως πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας λένε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, πως έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ» και προσθέτουν πως «όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας».

Η Δώρα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος 

Η νεαρή κοπέλα πήγαινε καθημερινά τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο, καθώς είχε χάσει έναν φίλο της.

Πρώτος που την είδε αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε ήταν ένας συγγενής θανόντος σε διπλανό μνήμα ο οποίος φώναξε τον ιερέα και εκείνος αναγνώρισε την νεαρή κοπέλα. Αμέσως, κάλεσε τον πατέρα του νεκρού φίλου της κοπέλας και τις Αρχές. Η Δώρα βρέθηκε 15 μέτρα από το μνήμα του φίλου της μέσα σε μία λίμνη αίματος.


Μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε έντονη εικόνα προηγηθείσας πάλης.


Συλλυπητήρια από τον Γιώργο Πιτσιλή

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της 32χρονης υπαλλήλου της ΑΑΔΕ και δήλωσε: 

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος».

Διαβάστε ακόμα: 

Ξεσπά ο πατέρας της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε-Ορκίζομαι στο τάφο του παιδιού μου ότι θα τον σκοτώσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι λέει η αστυνομία για την δολοφονία της 32χρονης-Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ