Τέσσερα νέα δρομολόγια φέρνει στη Θεσσαλονίκη η Ryanair για το καλοκαίρι του 2017

Για τις εξαιρετικές προοπτικές του αεροδρομίου «Μακεδονία», που αναπτύσσεται όλο και περισσότερο μίλησαν οι εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας Ryanair στο πλαίσιο παρουσίασης του θερινού προγράμματος.

57e21dc51dc52404678b4652

Όπως ανακοίνωσε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας David O’Brien, στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για το καλοκαίρι (2017) προστίθενται τέσσερα νέα δρομολόγια, μαζί με αυτό του Βερολίνου που έχει ξεκινήσει πρόσφατα.

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναμένεται να σημειώσει αύξηση στον αριθμό πτήσεων της τάξεως του 14% ενώ η Αθήνα μόλις 1% λόγω του υψηλού κόστους αεροδρομίου.

Ωστόσο, ο κ. O’Brien εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις εργασίες σε συγκεκριμένους διαδρόμους προσαπογείωσης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», οι οποίες αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα στις πτήσεις στις αρχές του επόμενου έτους και τόνισε ότι η Ryanair κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για τη διευθέτηση του ζητήματος, την οποία μάλιστα μπορεί εν μέρει να χρηματοδοτήσει αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση από την κυβέρνηση.

Την ανάγκη να βρεθεί μια λύση τόνισε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης που παραβρέθηκε στην παρουσίαση, με σκοπό -όπως είπε- να στηρίξει αυτήν την επιχειρηματική προσπάθεια, που μόνο καλό έκανε στην πόλη.

Τα νέα δρομολόγια που θα αφορούν στο θερινό πρόγραμμα έχουν προορισμό το Αμβούργο, το Γκέτεμποργκ, την Κοπεγχάγη και το Ντόρτμουντ, με αυτό του Βερολίνου να συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, η Ryanair συμβάλλει στη διακίνηση 1.9 εκατομμυρίων επιβατών ανά έτος και στην στήριξη 1,400 παράπλευρων θέσεων εργασίας στην Θεσσαλονίκη.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη