Συσκέψεις αύριο στο Μαξίμου με Λοβέρδο και Μητσοτάκη

Σύσκεψη με τον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο, θα έχει αύριο στις 10:30 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αντικείμενο τα οικονομικά…

samaras venizelos 5

Σύσκεψη με τον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο, θα έχει αύριο στις 10:30 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αντικείμενο τα οικονομικά στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία θα συμμετέχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, θα αναζητηθούν οι τρόποι για να αντιμετωπιστούν ζητήματα που έχουν ανακύψει λόγω των περικοπών.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος έχει ενημερώσει ότι και το έτος 2014-2015 η χρηματοδότηση της Παιδείας θα είναι μειωμένη στα ΑΕΙ, τα ΤΕΙ, τα ερευνητικά ιδρύματα και την δια βίου εκπαίδευση. Ανέφερε ενδεικτικά ότι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ η μείωση θα είναι 12%-18%, ενώ στα ερευνητικά ιδρύματα μεγαλύτερη.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τον υπουργό Κ. Μητσοτάκη και την υφυπουργό Εύη Χριστοφιλοπούλου, για εκκρεμή θέματα του υπουργείου, στην οποία θα παρίσταται και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη