Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη αρχιφύλακας με 124 κιλά χασίς στην Καστοριά

Η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας συνέλαβε το μεσημέρι της Τρίτης έναν 40χρονο υπαρχιφύλακα που υπηρετεί στην Καστοριά, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα.

57d9acba1dc524c21e8b456c

Κατά τη διάρκεια έλεγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, βρέθηκαν σε τρέιλερ στο αυτοκίνητό του τέσσερις σάκοι με 113 δέματα χασίς, συνολικού βάρους 124 κιλών και 228 γραμμαρίων.

Σε έρευνα στην οικία του υπαρχιφύλακα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο καλάσνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες και 117 φυσίγγια, 126 άλλα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ξίφος, ξιφολόγχη, κυνηγητικό μαχαίρι και χρήματα.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και 47χρονος ιδιώτης, ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα στον χώρο εργασίας αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 χειροβομβίδες στρατιωτικού τύπου, Καλάσνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες και 115 φυσίγγια, 54 πυροκροτητές και κινητό τηλέφωνο.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ο υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάθηκε και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί πλήρως η παράνομη δράση των εμπλεκομένων.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη