Στο… σφυρί η Μαρσέιγ

Την απόφασή της να βγάλει στο σφυρί την Μαρσέιγ πήρε η ιδιοκτήτης της, Μαργαρίτα Λουίς Ντρέιφυς.

570f754d1dc524504c8b4630

«Η κατάσταση γύρω από την Μαρσέιγ με οδήγησε στην απόφαση. Ανέλαβα την σημαντική ευθύνη σε σεβασμό στη μνήμης του συζύγου μου, του πατέρα των παιδιών μου», έγραψε στην επίσημη σελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην οποία και ανακοίνωση την πρόθεσή της.

Μέχρι τώρα αποτελούσε κοινό μυστικό, όμως η ιδιοκτήτης της Μαρσέιγ επιβεβαίωσε σε επιστολή που απέστειλε στο σύλλογο και τους οπαδούς.

Βέβαια, ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο η εφημερίδα «L΄Equipe» είχε αναφορά για ενδεχόμενη πώληση της εταιρείας. Εκείνη την εποχή, μάλιστα, η εφημερίδα είχε κάνει λόγο για μια προσφορά της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Τώρα, η Ντρέιφους γράφει ότι «η τιμή δεν αποτελεί την πρώτη ανησυχία», αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο αγοραστής να έχει σταθερές αναφορές και την «ικανότητα να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή να κερδίζει στο υψηλότερο επίπεδο».

«Έχουμε σημειώσει μεγάλες επιτυχίες, θα ήθελα να αναφέρω, επίσης, ότι διέθεσα πολλά εκατομμύρια. Εξ όσων γνωρίζω, κανείς δεν έχει κάνει τόσα πολλά στη Γαλλία τα τελευταία χρόνια,» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε: «Ίσως δεν είναι υπερβολικές προσπάθειες για μια ποδοσφαιρική ομάδα, όπου οι επενδύσεις υπερβαίνουν συχνά τον αθλητικό χαρακτήρα».

«Γι ‘αυτό τόσο εγώ όσο και ο Ρόμπερτ, δείξαμε αγάπη στην ομάδα. Κατανοώ την απογοήτευση που απορρέει από το γεγονός ότι η Μαρσέιγ δεν είναι ανταγωνιστική. Θέλω να σας ενημερώσω ότι πήρα την απόφαση να πουλήσω το σύλλογο στον καλύτερο επενδυτή», συμπλήρωσε.

«Η τιμή δεν αποτελεί προτεραιότητα, η διαθεσιμότητα είναι πιο σημαντικό να χτίσει μια ομάδα που μπορεί να κερδίζει. Ξέρω ότι έκανα το καλύτερό για την Μαρσέιγ και ελπίζω κάποιος θα κάνει το ίδιο γι’ αυτό τον υπέροχο σύλλογο», κατέληξε.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη