Newsroom

Newsroom

Στο Χάρβαρντ τον πληρώσαμε, τώρα πλήρωσε

Τουλάχιστον, αυτή τη φορά δεν πληρώσαμε για τα ταξιδάκια του Άδωνι στο εξωτερικό. Αντίθετα με ό,τι συνέβη στο Χάρβαρντ, όπου…

adonis 18 1

Τουλάχιστον, αυτή τη φορά δεν πληρώσαμε για τα ταξιδάκια του Άδωνι στο εξωτερικό. Αντίθετα με ό,τι συνέβη στο Χάρβαρντ, όπου για κάποιον λόγο που κανείς δε μας έχει εξηγήσει επαρκώς, τα έξοδα για το προσωπικό ταξίδι του υπουργού Υγείας (σε εκδήλωση φοιτητών) κάλυψε το ελληνικό Δημόσιο, η τελευταία (επεισοδιακή) ομιλία του στο Imperial College του Λονδίνου έγινε με δικά του έξοδα.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Υγείας που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», το υπουργείο καλύπτει τα έξοδα για τη μετακίνηση και τη διαμονή του Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και του ειδικού συνεργάτη του Άρη Αποστόλου, στο Όσλο, για συνάντηση με τον Νορβηγό υπουργό Υγείας, Μπεντ Χέιε, που ανέρχονται συνολικά σε 2.453,80 ευρώ.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αναφορά στο ταξίδι του υπουργού Υγείας στο Λονδίνο και την εκεί ομιλία του, γεγονός που σημαίνει ότι αυτή τη φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης πλήρωσε από την τσέπη του τη μετακίνηση και τη διαμονή του στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Αλλά αλήθεια, γιατί την ομιλία του στο Χάρβαρντ την πληρώσαμε εμεί, ενώ την ομιλία του στο Λονδίνο την κάλυψε ο ίδιος, αφού πρόκειται για παρόμοιες εκδηλώσεις; Μήπως επειδή μετά την κατακραυγή για το ταξιδάκι του στις ΗΠΑ δεν μπορούσε να φορτώσει τα έξοδά του και πάλι στο Δημόσιο; Ποιος ξέρει…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη