Newsroom

Newsroom

Σούπερ Λίγκα: Κορυφώνεται η μάχη για τη σωτηρία

Σε τέσσερα γήπεδα εστιάζεται σήμερα το ενδιαφέρον της 33ης αγωνιστικής (προτελευταίας) του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τα παιχνίδια της οποίας…

gipeda

Σε τέσσερα γήπεδα εστιάζεται σήμερα το ενδιαφέρον της 33ης αγωνιστικής (προτελευταίας) του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τα παιχνίδια της οποίας θα διεξαχθούν σήμερα με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00 (Nova).

Απόλλων-Εργοτέλης, Βέροια-Πανιώνιος, Πλατανιάς-Παναιτωλικός και ΟΦΗ-Ξάνθη, είναι οι αγώνες που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα, καθώς οι γηπεδούχοι στα τρία πρώτα και η ακριτική ομάδα στο τέταρτο «καίγονται» για βαθμό ή βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η 14η του πίνακα, Ξάνθη (35β.) – θεωρητικά – διατηρεί το ελαφρύ προβάδισμα έναντι των υπολοίπων ομάδων, ωστόσο, πρέπει πάση θυσία να μην χάσει στο Ηράκλειο, έτσι ώστε την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια να επιδιώξει να σφραγίσει την παραμονή της.

«Μονόδρονος» είναι το ματς με τον αδιάφορο Παναιτωλικό για τον 15ο του πίνακα, Πλατανιά (34β.). Οι Χανιώτες θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» για να διατηρηθούν εκτός της «διακεκαυμένης ζώνης» και στις 13 Απριλίου να παίξουν την απευθείας παραμονή στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον επίσης αδιάφορο, Πανιώνιο.

Το πιο δύσκολο έργο από τις ομάδες που παλεύουν θα έχει ο Απόλλωνας. Με 33 βαθμούς η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στην 16η θέση και σήμερα καλείται, αρχικά,  να ξεπεράσει χωρίς βαθμολογική απώλεια το εμπόδιο του αδιάφορου, αλλά επικίνδυνου, Εργοτέλη. Στο φινάλε της κανονικής περιόδου η «ελαφρά ταξιαρχία» θα παίξει την παραμονή στο Καραϊσκάκη με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, παιχνίδι που για τους «ερυθρόλευκους» έχει τον χαρακτήρα φιέστας της κατάκτησης του τίτλου.

Η Βέροια, μπορεί να είναι στην προτελευταία θέση με 32 βαθμούς, αλλά έχει την ευκαιρία να φτάσει στους 38, μιας και μετά τον Πανιώνιο (σήμερα), θα φιλοξενήσει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας άλλη μία αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα, τον Αστέρα Τρίπολης. 

Το πρόγραμμα: Καλλονή-Πανθρακικός, Απόλλων-Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης-Αρης, Βέροια-Πανιώνιος, ΟΦΗ-Ξάνθη, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, Πλατανιάς-Παναιτωλικός.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη