Σκίζονταν για απαντήσεις, αλλά δεν πήγαν να τις ακούσουν…

Απαντήσεις αναφορικά με τα όσα συμφωνήθηκαν στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας έδωσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας. Ωστόσο, παρά τη σοβαρότητα της συζήτησης και του γεγονότος ότι τις προηγούμενες ημέρες σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητούσε επιτακτικά από την κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών να εμφανιστούν και να απαντήσουν, τα έδρανα ήταν άδεια.

58b009e61dc5249c528b4a8b

Αλγεινή εντύπωση δε προκάλεσε η απουσία σχεδόν ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ αφού από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης στα έδρανα κάθονταν μόλις δέκα βουλευτές, ενώ απουσίαζε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το γεγονός φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από τον πρωθυπουργό ο οποίος σημείωσε ότι «ο κ. Λεβέντης ήταν ο μόνος που μπήκε στον κόπο να μου καταθέσει ερώτηση για το ζήτημα, ενώ άλλοι δεν το έκαναν γιατί προτιμούν τους μονολόγους.»

«Η αφωνία σας και το έλλειμμα στρατηγικής είναι φανερό. Που είναι ο αρχηγός σας να με ρωτήσει; Εδώ είμαι! Μην εκτίθεστε. Η ‘’ώρα του πρωθυπουργού’’ είναι ανοικτή και για τον κ. Μητσοτάκη. Είμαι εδώ για να του απαντώ. Ο ίδιος έχει κρυφτεί τις τελευταίες ημέρες. Δεν ξέρω γιατί. Ελπίζω να εμφανιστεί και να πει την άποψή του. Γιατί δεν λέει κάτι ο κ. Μητσοτάκης που πρωταγωνίστησε στα σενάρια της καταστροφής;» διερωτήθηκε επιπλέον ο κ. Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας:

«Την προηγούμενη Παρασκευή δεν μας έλεγε ότι οδηγούμε τη χώρα στον γκρεμό; Γιατί δεν μιλάει τώρα; Χθες τα στελέχη της ΝΔ ανακάλυψαν ότι δήθεν ο κ. Τσακαλώτος είναι κρυμμένος. Και ο κ. Τσακαλώτος ήρθε χθες στη Βουλή, θα βρεθεί την Τρίτη στην Επιτροπή Οικονομικών και θα απαντήσει. Να δούμε πότε ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει. Διότι όπως φαίνεται βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο».

Την ίδια στιγμή βέβαια που τα έδρανα της ΝΔ ήταν άδεια, πολλοί από τους βουλευτές της έβρισκαν χρόνο να παραχωρήσουν συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, στις οποίες κατήγγελλαν οργισμένοι ότι η Βουλή δεν έχει ενημερωθεί όπως θα έπρεπε για τη συμφωνία Αθήνας-θεσμών.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…