Newsroom

Newsroom

Πρωτοφανές: Δημοσιογράφος ρώτησε προπονητή πώς γίνεται ο Αντετοκούνμπο να είναι μαύρος και Έλληνας (BINTEO)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το ματς Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Σακραμέντο Κινγκς, ένας δημοσιογράφος έθεσε περίεργα ερωτήματα στον προπονητή των Γουόριορς, Στηβ Κερρ, σχετικά με τον Γιάννη Αντατοκούνμπο.

583eb6d31dc524e1778b45d3

Ο Στηβ Κερρ θα είναι προπονητής στο επικείμενο All Star Game, όντας ο κόουτς της Δύσης και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με αφορμή αυτό, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Κέρι αν θεωρεί οξύμωρο το γεγονός πως ο Giannis είναι μαύρος και Έλληνας. 

Ο κόουτς των Γουόριορς -με εμφανή αμηχανία- απάντησε: «Δεν ξέρω πώς να απαντήσω στο πρώτο κομμάτι» και στη συνέχεια είπε τα καλύτερα για τον έλληνα άσο. 


«Θα πω σε έναν από τους All Stars που θα έχω να πάει να τον μαρκάρει. Αν είσαι All Star πρέπει να μπορείς να παίξεις άμυνα απέναντί του, οπότε κάντο» είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω πως μοιάζει στον “KD”, λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητάς του. Είναι εντυπωσιακό το πώς κινείται στο παρκέ. Νομίζω πως γίνεται ολοένα και καλύτερος. Όταν ο Λεμπρόν και ο “KD” προχωρήσουν τα επόμενα χρόνια, όσο μακρινό και αν είναι αυτό, πιστεύω πως ο Γιάννης είναι ο επόμενος παίκτης γι’ αυτή τη θέση, τη θέση του καλύτερου στην λίγκα».

Δείτε το βίντεο:


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη