Βίντεο παρουσιάζει τον Άδωνι νοσταλγό του Γκέμπελς

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πολύ νέος, ηλικιακά, για να βρισκόταν δίπλα στον Γιόζεφ Γκέμπελς όταν εκείνος αυτοκτονούσε. Ο υπουργός Υγείας,…

georgiadis 11

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πολύ νέος, ηλικιακά, για να βρισκόταν δίπλα στον Γιόζεφ Γκέμπελς όταν εκείνος αυτοκτονούσε. Ο υπουργός Υγείας, όμως, φέρεται να αναπαράγει με πάθος αυτά που πρέπει να ήταν τα τελευταία λόγια του διαβολικού προπαγανδιστή των ναζί, φωνάζοντας «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» σε παλαιότερη εκδήλωση του ΛΑΟΣ.

Αυτά φέρεται να συνέβαιναν όταν ανήκε στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και δεν ντρεπόταν να ομολογεί την ακροδεξιά ιδεοληπτική του συγκρότηση, ότι είναι πνευματικό παιδί του Κωνσταντίνου Πλεύρη κι ότι οι πεποιθήσεις του δεν διαφέρουν και πολύ από αυτές της Χρυσής Αυγής. Αν το επίμαχο βίντεο πάντως είναι αληθινό να τον χαίρονται οι φίλοι του, Ευρωπαιστές… 

Δείτε το βίντεο:

 

Α. Γεωργίαδης: “Προιόν μονταζιέρας το βίντεο…”

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του ζητήσαμε να μας σχολιάσει τα λεγόμενα του, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στο επίμαχο βίντεο, ωστόσο, ο υπουργός Υγείας περιορίστηκε στο να μας δηλώσει εξαρχής πως πρόκειται για “προϊόν μονταζιέρας”, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Είναι καταφανώς φτιαγμένο το βίντεο και θα ήθελα εάν βρείτε ποιος το “έφτιαξε” να μου τον πείτε και εμένα για να του κάνω μήνυση…”  Βέβαια, είναι άξιο απορίας ότι ενώ ο υπουργός Υγείας στο παρελθόν έχει ζητήσει να ανοίξουν λογαριασμοί του Twitter, προκειμένου να βρεθούν οι εκπρόσωποι τους, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει αντιδράσει καθόλου, ώστε να εντοπιστεί ο “δημιουργός” του βίντεο το οποίο του αποδίδει τον χαρακτηρισμό του νοσταλγού του Γκέμπελς. 

Στο μεταξύ, όπως μας ενημέρωσαν απο το jungle-report.blogspot.gr το βίντεο που οι ίδιοι ανακάλυψαν με τον κ. Γεωργιάδη να φέρεται να αναπαράγει με πάθος τα τελευταία λόγια του Γκέμπελς, δεν είναι προιόν καμιάς μονταζιέρας αλλά αντιθέτως πρόκειται για ένα γνησιότατο απόσπασμα ενός βίντεο που τραβήχτηκε κατά την περίοδο που ο ίδιος ήταν ακόμη βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και συγκεκριμένα σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος το 2009.    

Δείτε ΕΔΩ το πρωτότυπο βίντεο όπως το τράβηξε άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν στην εκδήλωση.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη