Newsroom

Newsroom

Θηλιά στο λαιμό του Παναθηναϊκού θέλει να βάλει ο Μίκαελ Εσιέν

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει καταθέσει αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να αφαιρεθούν βαθμοί στο «τριφύλλι» για 73.000 ευρώ

5a2d07f31dc524e2248b45af

Μπορεί η επιστολή που έστειλε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στους πιστωτές του Παναθηναϊκού, σε μία προσπάθεια να έρθει σε συμβιβασμό μαζί τους και να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος για το σύλλογο, φαίνεται ότι δεν ποτέ στον Εσιέν.

Οπως γράφει σήμερα η Live Sport , ο Εσιέν κατέθεσε αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να ενεργοποιηθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τους «πράσινους» για χρέος 73.027,88 ευρώ., προσθέτοντας ένα ακόμη μεγάλο ”αγκάθι” στο ήδη βεβαρημένο οικονομικά πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, κ. Σουλούκου ο Γκανέζος ζητά: «Να ενεργοποιηθεί κατά της αντιδίκου ΠΑΕ η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου αναφορικά με το ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 73.027,88 ευρώ πλέον νόμιμων τόκων από την επόμενη της δήλης ημέρας καταβολής εκάστης δόσης, άλλως από την επίδοση της παρούσας και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου».

Στον Αφρικανό ποδοσφαιριστή με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου πρέπει να καταβληθεί από τον Παναθηναϊκό το ποσό των 365.139,4 ευρώ σε ισόποσες δόσεις αρχής γενομένης από την 1η Οκτωβρίου 2017. Επομένως, οι πράσινοι έπρεπε να του καταθέτουν στον τραπεζικό του λογαριασμό για δέκα μήνες το ποσό των 36.513,94ευρώ. 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη