Ο όρος που έθεσε ο Τραμπ στη Μελάνια για να της κάνει παιδί

Μια αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν έγκυος η Μελάνια Τραμπ τον 11χρονο σήμερα γιο της Μπαρόν κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες φέρνοντας στο φως μια λεπτομέρεια που προκαλεί αγανάκτηση.

58ff60c51dc524f1758b46ac

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Vanity Fair, η σχέση του ζευγαριού πέρασε δύσκολα περίπου έξι μήνες μετά τον γάμο τους.

Ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του Τραμπ, ισχυρίζεται μιλώντας στο δημοσίευμα, ότι η καθυστέρηση στην εγκυμοσύνη της Μελάνια οφειλόταν στο γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ήθελε να «χαλάσει» το σώμα της.

Αυτός ήταν και ο όρος που της έθεσε για να της κάνει παιδί, ότι δηλαδή το σώμα της θα γινόταν ακριβώς όπως πριν τη γέννα.

«Του υποσχέθηκε ότι όλα πάνω της θα γίνουν όπως ήταν πριν» είπε η πηγή στο Vanity Fair περιγράφοντας αυτή τη συμφωνία ως «σύμβαση».

Παράλληλα, το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Τραμπ αντιμετώπιζε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σαν να της είχε κάνει χάρη, λέγοντας ότι «εσύ ήθελες να κάνεις παιδί», αντί να την ρωτά πώς αισθανόταν ή να της συμπαραστέκεται όπως κάνουν όλοι οι σύζυγοι γυναικών σε κύηση.

Πάντως η Stephanie Grisham, εκπρόσωπος της Μελάνια έσπευσε να διαψεύσει να το λεγόμενο δημοσίευμα λέγοντας πως ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν «πολύ ζεστός και υποστηρικτικός σε όλη την εγκυμοσύνη της».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη