Newsroom

Newsroom

Ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Σεβαστίδης

Με μεγάλη έκπληξη, διάβασα ανακοίνωση που έβγαλε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, γιατί τολμήσαμε να γράψουμε πως ένα από τα μέλη της, ο κύριος Σεβαστίδης, ήπιε καφεδάκι με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου.

589497031dc5245e238b4856

Χαρακτήρισε μάλιστα το δημοσίευμα βρομερό, κίτρινο και συκοφαντικό απειλώντας με μηνύσεις και αγωγές. Αν είναι συκοφάντηση η δημοσιοποίηση επαφής με τον Χαράλαμπο ή Μπάμπη Αθανασίου να ανακαλέσουμε. 

Αν ο Χαράλαμπος Αθανασίου δεν είναι ένας πρώην υπουργός και μέλος του Κοινοβουλίου αλλά ο Μπάμπης ο Σουγιάς ο κακούργος και η επαφή μαζί του συνιστά προσβολή της προσωπικότητας να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη. Δεν θα το ξανακάνουμε κύριε Σεβαστίδη μου. 

Ελπίζουμε και εσείς να μη χρησιμοποιήσετε το θεσμικό σας όργανο ξανά για προσωπικές ανακοινώσεις. Πρέπει να μάθετε να σέβεστε και το θεσμικό σας όργανο και τον Τύπο και το δικαίωμα να γράφει και να ασκεί κριτική. Αυτό λένε οι νόμοι και η νομική μας κουλτούρα. 

Τα περί κίτρινων και βρομερών δημοσιευμάτων κάνω ότι δεν τα είδα γιατί σέβομαι τη δουλειά μου και εσάς ως δικαστή ακόμη και αν εσείς δεν σέβεστε τον εαυτό σας και το ρόλο σας. Γι’ αυτό κάνω απλώς χιούμορ. Άντε, δικαστής άνθρωπος. 

ΥΓ. Αλλά για την ταμπακιέρα ή τουλάχιστον για τον καφέ, κουβέντα ε;

Κώστας Βαξεβάνης

Διαβάστε σχετικά: Με μηνύσεις και αγωγές απειλεί το Κουτί της Πανδώρας ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη