Newsroom

Newsroom

Ο Άγιος Βασίλης καταδιώκει γυναίκα που παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό με το αυτοκίνητό της (video)

Ο Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε καβάλα σε... μια μοτοσυκλέτα υψηλού κυβισμού, με αποστολή να αποκαταστήσει τις αδικίες που συμβαίνουν στους δρόμους της ασφάλτου

5a392ed01dc524b15d8b456f

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ένας μοτοσυκλετιστής, έχει ντυθεί με τα ρούχα και τη γενειάδα του Άγιου Βασίλη και σε μία βόλτα του στο Παρίσι, γίνεται αυτόπτης μάρτυρας όταν μια γυναίκα παρασέρνει με το αμάξι της έναν πεζό σε μια διάβαση.

Όταν διαπίστωσε ότι η οδηγός αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να εγκαταλείψει το θύμα, προσπάθησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Πρώτα, επιχείρησε ανεπιτυχώς να την εμποδίσει και στη συνέχεια ξεκίνησε να την καταδιώκει, μαζί με άλλο ένα αυτοκίνητο που έσπευσε για «ενισχύσεις».

Η γυναίκα αφού πέρασε πολλά φανάρια με κόκκινο, «χώθηκε» στην κυκλοφορία χωρίς να έχει προτεραιότητα και γενικώς, έκανε ο,τι μπορούσε ώστε να ξεφύγει. Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, είναι σχεδόν αδύνατο να ξεφύγεις από καταδίωξη μοτοσυκλέτας, πόσο μάλλον της συγκεκριμένης. Η τροπή της υπόθεσης έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα όταν ο «Άγιος Βασίλης» βρήκε δύο αστυνομικούς, τους εξήγησε το περιστατικό και τους έδειξε το αυτοκίνητο. Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ προβλέψιμη, καθώς οι αστυνομικοί σταμάτησαν το μαύρο Renault, είπαν στη γυναίκα να βγει έξω και τη συνέλαβαν. 

Δείτε ολόκληρη την «καταδίωξη» στο παρακάτω βίντεο:


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη