Newsroom

Newsroom

Νίκησε την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play offs με 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος της Super League.

5925e3bd1dc524110f8b45be

Τρεις ημέρες μετά την ήττα από την Ένωση, με το ίδιο σκορ στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός παρά τις σημαντικές απουσίες (Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού) πήρε το πρώτο του «τρίποντο» και πέρασε τον Πανιώνιο (οι «κυανέρυθροι» έπεσαν στην τελευταία θέση), τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς, βέβαια, ότι εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή της Super League για τη διακοπή του αγώνα της 2ης ημέρας, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, με τους «πράσινους» να κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.

Το πρώτο 45λεπτο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» είχε πάθος και δύναμη από τους παίκτες των δύο ομάδων, δύο κλασικές ευκαιρίες, δυνατές μονομαχίες, αλλά παράλληλα και πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις.

Ο Παναθηναϊκός, που μπήκε με περισσότερη διάθεση από την ΑΕΚ, πίεσε ψηλά και δεν επέτρεψε στους «κιτρινόμαυρους» να οργανωθούν στη μεσαία γραμμή. Χωρίς να παίζουν καλό ποδόσφαιρο οι «πράσινοι» έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 30΄ με την κεφαλιά του Μολέδο από κόρνερ να σταματά στο αριστερό δοκάρι.

Στην αντεπίθεση ο Χριστοδουλόπουλος «άδειασε» τον Χουλτ και βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» έδιωξε με το πόδι.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ιδιαίτερα στην επανάληψη. Ο Παναθηναϊκός ήθελε περισσότερο τη νίκη από την ΑΕΚ που έπαιζε πολύ επιφυλακτικά και τελικά το «πλήρωσε». Από την προσπάθεια του Χατζηγιοβάννη στο 61΄ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκάλο μέσα στην περιοχή και ο Ζαχαριάδης υπέδειξε το πέναλτι. Ο Λέτο σημάδεψε σωστά κι άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι» (1-0) στο 62΄.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός κράτησε σχετικά άνετα τη νίκη του, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν σε τραγική βραδιά και δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία του Βλαχοδήμου.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη