Newsroom

Newsroom

Μοράτα: "Αν η Τσέλσι μού πρότεινε συμβόλαιο 10 ετών, ίσως θα το υπέγραφα".

Να «δέσει» στην Τσέλσι για την υπόλοιπη καριέρα του είναι ένα ενδεχόμενο που δεν πειράζει καθόλου τον Μοράτα.

59f899351dc52437528b4570

Ο ισπανικός επιθετικός της Τσέλσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε άκρως χαρούμενος με τη ζωή του στο Λονδίνο ενώ αποκάλυψε πως δεν θα είχε πρόβλημα να υπογράψει μέχρι και 10ετές συμβόλαιο με την Τσέλσι.

«Μου συμπεριφέρθηκαν σαν το παιδί που ήμουν πριν από τις δύο σεζόν στην Ιταλία. Έφτασαν στην Ιταλία αισθανόμενο σαν παιδί και όταν επέστρεψα από εκεί ένιωθα ένας κανονικός παίκτης», είπε ο Μοράτα αρχικά για την παρουσία του στην Ρεάλ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει με τη γλώσσα στην αγγλική πρωτεύουσα.

«Ίσως έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας με αυτή τη συνέντευξη. Σε αυτή τη συνέντευξη ήθελα να πω ίσως ότι μετά την καριέρα μου δεν θα ζω στο Λονδίνο. Όμως, είμαι πραγματικά χαρούμενος εδώ. Πραγματικά μ’ αρέσει το Λονδίνο, αλλά ίσως στο μέλλον όταν θέλω να πάω τα παιδιά μου σχολείο προτιμώ να επιστρέψω στην πατρίδα μου».

Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, ωστόσο, δεν ήταν το ύ θέλει να μορφωθούν τα παιδιά του αλλά ότι θα έδενε την παρουσία του στους «μπλε» σε βάθος ετών. «Αν η Τσέλσι μού πρότεινε συμβόλαιο 10 ετών, ίσως θα το υπέγραφα».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή