Μια συγγνώμη που έπρεπε να ακουστεί ζήτησε φίλος του Ολυμπιακού από τον Ουάρντα (εικόνα)

Ένας νεαρός φίλος του Ολυμπιακού συγκίνησε τον Αμρ Ουάρντα με το μήνυμα συγγνώμης που του έστειλε, με αφορμή τα απαράδεκτα συνθήματα που ακούστηκαν την Κυριακή στο Περιστέρι για τον Αιγύπτιο επιθετικό

5a82fd4a1dc52448748b45ad

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό σημαδεύτηκε από κάποιες δυσάρεστες στιγμές, που δυσφημίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια του ματς, οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν απαράδεκτα συνθήματα κατά του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα.

«Ουάρντα ζούμε στη ζούγκλα να σε δούμε», ακούστηκε χαρακτηριστικά με τον άσο του Ατρόμητου να δείχνει την αγανάκτηση του, με τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι.

Μία μέρα μετά, ένας νεαρός φίλος του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα στον Ουάρντα ζητώντας του συγγνώμη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων, καταλήγοντας πως θέλει να τον δει στον Ολυμπιακό μαζί με τον μπαμπά του μία μέρα.

«Είμαι φίλος του Ολυμπιακού και είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Συγγνώμη για την θύρα 7 χθες, είναι θυμωμένοι γιατί χάνουμε το πρωτάθλημα. Είσαι ποιοτικός παίκτης στο πρωτάθλημα και ελπίζω εγώ και ο μπαμπάς μου να σε δούμε στην ομάδα μας τη νέα σεζόν. Σε αγαπάω Ουάρντα».

Ο Αιγύπτιος, δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram το μήνυμα με την ατάκα: «Σεβασμός».


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη