Μηδενισμός του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό στην ένστασή του σχετικά με την συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα τον μηδενισμό των «ερυθρολεύκων» στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο για την ιστορία οι «κόκκινες» είχαν συντρίψει τις αντιπάλους τους με 74-43.

58a6efc81dc5240b4c8b45c1

Το ιστορικό της υπόθεσης όπως αναφέρει το SDNA.gr έχει ως εξής: Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών (74-43 υπέρ του Ολυμπιακού), ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη ένσταση για την συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού. Οι «Πράσινοι» στηρίχθηκαν στο άρθρο 94 παράγραφος 7 της ΕΟΚ και υποστήριξαν πως η έμπειρη γκαρντ βρέθηκε αντικανονικά στην αποστολή των γηπεδούχων, καθώς είχε δηλωθεί ως τραυματίας για τον αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την αντίστοιχη της Ρωσίας, που είχε διεξαχθεί λίγες μέρες νωρίτερα για τα προκριματικά το Eurobasket (23/11). Ο κανονισμός στον οποίο στηρίχθηκε ο Παναθηναϊκός αναφέρει πως αν μία παίκτρια δηλωθεί τραυματίας σε αγώνα της Εθνικής, τότε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του συλλόγου της, για τις επόμενες οκτώ ημέρες.

Παρά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ πάντως ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης για το συγκεκριμένο παιχνίδι παρά θα διατηρήσει τον 1 βαθμό της ήττας. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός μηδενίζεται. Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί παράλληλα την πρώτη του ήττα του Ολυμπιακού τα τελευταία δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1!

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή