Newsroom

Newsroom

Λέσβος: Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες θα ανοίξουν τα σχολεία χωρίς κενά

Συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης βορείου Αιγαίου, Αριστείδη Καλάργαρη, είχε ο βουλευτής του νομού Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, από τον οποίο ενημερώθηκε σχετικά με τις προετοιμασίες που έχουν γίνει για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

56f2789a1dc5242b7f8b475b

«Το στοίχημα για την κυβέρνηση είναι η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια» δήλωσε ο κ. Πάλλης μετά τη συνάντηση.

«Ήδη τα βιβλία έχουν πάει σε όλα τα σχολεία, ενώ το επόμενο βήμα είναι την ημέρα που θα ανοίξουν τα σχολεία να μην υπάρχει δηλαδή ούτε μια έλλειψη σε δάσκαλους και καθηγητές, κάτι που όλα δείχνουν ότι θα γίνει πραγματικότητα. Αν και αυτό ακούγεται αυτονόητο, θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει μετά από δεκαετίες!» σημείωσε.

Ο κ. Καλάργαρης ενημέρωσε το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι φέτος, για πρώτη χρονιά μετά από οκτώ χρόνια από την κατάργηση τους, δημιουργούνται νέα τμήματα ένταξης σε σχολεία του νομού Λέσβου, ενώ ο αριθμός των νηπιαγωγείων που θα λειτουργήσουν θα είναι ο ίδιος με τον περσινό. Επιπλέον στην Λήμνο, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος εσπερινό γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη