Κύπελλο Μπάσκετ: "Βομβάρδισε" τον Ολυμπιακό ο Ρίβερς – "Άλωσε" το ΣΕΦ ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός με εμφάνιση από τα παλιά «άλωσε» το ΣΕΦ και έφυγε μεγάλος νικητής στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου επί του Ολυμπιακού με 77-67.

587d187a1dc524d4778b49c7

Ο Κέι Σι Ρίβερς βομβάρδισε το καλάθι του Ολυμπιακού με 27 πόντους και ο Παναθηναϊκός έβαλε φρένο στο σερί των 6 συνεχόμενων νικών του «αιωνίου» αντιπάλου του και θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης που θα γίνει στις 19/02 με τον Άρη.

Περισσότερο «διψασμένος» για τη νίκη παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του Νέου Φαλήρου και έφτασε δίκαια στο 77-67, έχοντας σε απίστευτη βραδιά τον Κέι Σι Ρίβερς, που εξελίσσεται σε ηγέτη της ομάδας. Ο Αμερικανός με μεγάλα καλάθια στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτός που κράτησε όρθια την ομάδα του στην αντεπίθεση που εξαπέλυσαν οι Πειραιώτες και δικαιωματικά του ανήκει ο τίτλος του πολυτιμότερου του αγώνα.

Η επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ να πάρει τον Κένι Γκάμπριελ αντί του Ντιμίτρις Νίκολς την τελευταία στιγμή στην 12άδα (6ο ξένο) δικαίωσε απόλυτα τον Ισπανό. Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός, τελείωσε το ματς με 14 πόντους με 2 μεγάγα τρίποντα, ενώ οι Καλάθης και Σίνγκλετον σημείωσαν από 11, με τον δεύτερο να κάνει μεγάλο ματς στην 4η περίοδο.

Με μοναδική αξιόπιστη επιθετική λύση τον Βαγγέλη Μάντζαρη (16 πόντους) και κατά δεύτερο τον Γιώργο Πρίντεζη (13) ο Ολυμπιακός δεν άντεξε. Είχε σε κακή βραδιά τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη (7 πόντους, αλλά και 5 λάθη), αλλά και τους Λοτζέσκι, Γκριν που τελείωσαν το ματς με 3 και 8 αντίστοιχα.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη