Newsroom

Newsroom

Κωστέτσος και Σαμαράς απαντούν αποστομωτικά στα περί γελοιοποίησης εθνικών συμβόλων

Ο γνωστός κομμωτής Τρύφων Σαμαράς και ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος δέχθηκαν πρόσφατα επίθεση, διότι τόλμησαν να εμφανιστούν σε επίδειξη μόδας στα Σκόπια με φουστανέλα.

57345ee51dc52402538b4a97

Οι ίδιοι σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό Down Town απάντησαν στις αθλιότητες και τα κακεντρεχή σχόλια για τον ανδρισμό τους και τη δήθεν προσβολή των εθνικών συμβόλων αποστομωτικά.

Ο Τρύφων Σαμαράς ανέφερε συγκεκριμένα: «άνδρας για ‘μένα δεν σημαίνει μάγκας. Ο άνδρας φαίνεται από τις πράξεις, τη συμπεριφορά και τη μέχρι τώρα πορεία του. Είμαι πολύ πιο άνδρας από πολλούς στρέιτ που διαφημίζουν τον ανδρισμό τους. Είμαστε στην εποχή που ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Ήμαρτον δηλαδή με το bullying που τρώμε!».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος από την πλευρά του άσκησε σκληρή κριτική σε όσους τον κατηγόρησαν ότι προσβάλλει τα εθνικά σύμβολα λέγοντας ότι «η ελληνική σημαία έχει γίνει στρινγκάκι σε εξώφυλλο περιοδικού και την φουστανέλα την έχουμε δει από βουκολικές τσόντες μέχρι σε παρκαδόρους στη Βάρη που φωνάζουν : ‘’Εδώ το καλό κοκορέτσι’’. Ποιος γελοιοποιεί τα εθνικά σύμβολα, λοιπόν;».

Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής μόδας είπε: «Ποιοι μιλάνε για θέμα ανδρισμού; Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου. Προσωπικά δεν έχω δηλώσει ποτέ ανοιχτά τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Αν λόγω δουλειάς- επειδή είμαι σχεδιαστής μόδας- με κατατάσσουν και μου χρεώνουν κάποιες συγκεκριμένες σεξουαλικές προτιμήσεις, θα τους παρακαλούσα πάρα πολύ να κρατήσουν την άποψή τους και να κοιτάξουν την κρυφή ζωή που κάνουν οι ίδιοι. Η ελληνική σημαία και η φουστανέλα είναι εθνικά μας σύμβολα που ανήκει στους ήρωες. Ήρωας μπορεί να είναι ο οποισδήποτε έχει θάρρος, ανατρέπει μία εποχή και μένει στην Ιστορία. Έλληνες ήρωες μπορεί να είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο Βασίλειος Κωστέτσος, ακόμα και 200 χρόνια μετά θα μείνει στην Ιστορία, γιατί προσέφερε πολιτισμό. Η ελληνική σημαία έχει γίνει στρινγκάκι σε εξώφυλλο περιοδικού και την φουστανέλα την έχουμε δει από βουκολικές τσόντες μέχρι σε παρκαδόρους στη Βάρη που φωνάζουν : ‘’Εδώ το καλό κοκορέτσι’’. Ποιος γελοιοποιεί τα εθνικά σύμβολα, λοιπόν;».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…