Καμμένος: Διαλύσατε τα ταμεία με το PSI και κάνετε παλικαρισμούς

Ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής υπενθύμισε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία μέσω του PSI όταν τα χρέωσαν με 11δισ 597 εκ. ευρώ.

572f90b11dc524b8208b46ed

«Να θυμίσω για ποιο λόγο φτάσαμε να ψηφίζουμε ασφαλιστικό; Ποιοι στήριξαν PSI; Χρεώσατε τα ταμεία 11 δις 597 εκατ. ευρώ, αυτή είναι η εικόνα χώρας, έτσι διαλύσατε χώρα και σήμερα παίρνει τέτοια μέτρα», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Τα δικά σας τα σπασμένα καλούμαστε σήμερα να ψηφίσουμε». Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην καμπάνια που γίνεται στο διαδίκτυο από διάφορες προσωπικότητες για στήριξη της Ελλάδας στο αυριανό Eurogroup.

«Στην Μοζαμβίκη φυλάκισαν τον συνέταιρο του Βενιζέλου»

 

Ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Μοζαμβίκης από όπου το ΔΝΤ αποχώρησε όταν συνέλαβε τη κυβέρνηση να διαπράττει απάτη. « Ο κ. Σάφα έκανε την απάτη, ο συνέταιρος του κ. Βενιζέλου. Αθωώσατε με νόμο αυτόν που του χαρίσατε 500 εκατ. ευρώ. Του δώσατε συγχωροχάρτι του κ Βενιζέλου κύριοι της ΝΔ», επεσήμανε.

«Να σταματήσει η διαπλοκή να πληρώνει site-μαϊμούδες»

 

Στην συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για τις λίστες που δόθηκαν στην δημοσιότητα με τις χρηματοδοτήσεις των τραπεζών σε ΜΜΕ. «Να κόψει η διαπλοκή να πληρώνει διάφορα site μαϊμούδες. Και καλώ τον εισαγγελέα να πάρει τις λίστες με τα δάνεια των τραπεζών, τις χρηματοδοτήσεις του ΚΕΛΠΝΟ, τις λίστες του press project για τη δια βίου μάθησης και θα δει ότι είναι τα ίδια μέσα! Πως είναι δυνατόν ο κ. Μαυρίκος να έχει χρηματοδοτηθεί από όλες τις τράπεζες για την Ακρόπολη που διάβαζε μόνο ο ίδιος; Στις τέσσερις από τις πέντε τράπεζες υπάρχει ο κ. Παναγιώτης Ζήσης. Είναι μαζί με αυτόν που το έπαιζε μάγκας, τον κ. Κρανιδιώτη που τα έπαιρνε ως πορνίδιο πολιτικό από τις τράπεζες για να δημιουργεί εντυπώσεις και μαζί διάφορα ακραία site, Το Μακελειό του Χίου και άλλες δεκάδες» υπογράμμισε.

«Η κυβέρνηση έχει λαϊκή εντολή να σταματήσει την πολιτική εξαθλίωσης του ελληνικού λαού» συνέχισε ο Πάνος Καμμένος ενώ στάθηκε και σε έκθεση του ΔΝΤ του Ιουλίου 2014, πριν αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όπου φαίνεται ότι τα συμφωνημένα μέτρα είναι 15 δις ευρώ για τη διετία 2015-16. «Τα σημερινά μέτρα μέχρι και το 18 είναι 5 δισ. στη χειρότερη των περιπτώσεων» συνέχισε. «Αυτή είναι η μόνη αλήθεια που υπάρχει. Ψήφισαν μέτρα 58,6 δισ. και κάνουν σήμερα παλικαρισμούς».

(φωτό eurokinissi)

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη