Newsroom

Newsroom

Η Δικαιοσύνη καλεί τον Βγενόπουλο για τα αξιόγραφα της Λαϊκής

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Πάφου θα υποχρεωθεί να παραστεί στις 6 του προσεχούς Οκτωβρίου ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο πρώην…

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Πάφου θα υποχρεωθεί να παραστεί στις 6 του προσεχούς Οκτωβρίου ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Λαϊκής Τράπεζας Ευθύμιος Μπουλούτας, προκειμένου να απαντήσουν στις κατηγορίες αναφορικά με την υπόθεση των αξιογράφων της τράπεζας.

Το δικαστήριο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, δεν επέτρεψε στους δικηγόρους των Βγενόπουλου και Μπουλούτα να απαντήσουν στις κατηγορίες για λογαριασμό των πελατών τους κι έτσι όρισε τη συνέχεια της εκδίκασης για τις 6 Οκτωβρίους στις 11:30.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι δύο κατηγορούμενοι δεν παρουσιαστούν, τότε τα εντάλματα σύλληψης που έχει εκδόσει εναντίον τους το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου θα ενεργοποιηθούν.

Όπως είναι γνωστό οι δικηγόροι των δύο κατηγορούμενων είχαν υποστηρίξει ότι δεν ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη διαδικασία επίδοσης των κατηγορητηρίων, ενώ οι δικηγόροι του πολίτη που έχει προσφύγει υποστήριξαν ότι η επίδοση έγινε κανονικά. Την ίδια απόφαση έλαβε και το δικαστήριο.

Με δεδομένο ότι οι πιο πάνω θα αρνηθούν τις κατηγορίες, η δίκη θα αρχίσει αμέσως και θα συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί.

Το Δικαστήριο όρισε επίσης την υπόθεση στις 13/06/2014 ώρα 08:30  για το θέμα των λεπτομερειών που οι δικηγόροι των πιο πάνω κατηγορούμενων ζήτησαν και δόθηκαν από τους δικηγόρους του παραπονούμενου.

Η υπόθεση στρέφεται πλέον εναντίον της Λαϊκής Τράπεζας και των Ανδρέα Βγενόπουλου, Ευθύμιου Μπουλούτα και του πρώην αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Λαϊκής Τράπεζας, Παναγιώτη Κουννή

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη