Newsroom

Newsroom

Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Samsung Galaxy S8! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο Galaxy S8 και S8+ ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα. Από 28 Απριλίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν τα βρουν και στην ελληνική αγορά σε τιμή 829€ και 929€ αντίστοιχα,σε 3 χρώματα Midnight Black, Orchid Gray και Arctic Silver.

590316a11dc524f9718b45d0

Η Samsung αν και άργησε να λανσάρει την νέα σειρά Galaxy λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στα Note 7, τελικά όπως φαίνεται άξιζε τον κόπο. Το Galaxy S8 διαθέτει οθόνη 5,8 και το S8+ οθόνη 6,2 ιντσών αντίστοιχα.

Επίσης, το Galaxy S8 έχει ενσωματωμένη την νέα ψηφιακή βοηθό της Samsung που ακούει στο όνομα Bixby και θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα το smartphone μας.Η Bixby επιτρέπει στον χρήστη να έχει άνετη πλοήγηση σε υπηρεσίες και εφαρμογές με απλές εντολές φωνής, αφής, όρασης και κειμένου.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών στο εσωτερικό του κρύβει νέους επεξεργαστές (10% πιο γρήγορο CPU και 21% πιο γρήγορη GPU), 4 GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης με microSD κάρτα.

Το Galaxy S8 και Galaxy S8+ έχουν καλύτερη κάμερα στο μπροστινό μέρος (8 megapixels) ενώ στο πίσω μέρος του έχει κάμερα 12 megapixels η οποία έχει πολύ γρήγορο autofocus, βελτιωμένη ευκρίνεια και contrast στις φωτογραφίες.

Επειδή όμως ένα smartphone πρέπει να είναι ασφαλές και να προστατεύει τα δεδομένα του χρήστη, η Samsung πρόσθεσε στα νέα Galaxy S8 και S8+ εκτός από τη σάρωση του δακτυλικού αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα της συσκευής και δυνατότητα σάρωσης της ίριδας του ματιού κάνοντας το ξεκλείδωμα της συσκευής παιχνιδάκι.



Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη