Η Μελάνια αγνόησε και πάλι δημοσίως τον Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μελάνια Τραμπ δεν σταματάει να δίνει τροφή για σχόλια σε όλους εκείνους που θέλουν οι σχέσεις της με τον Ντόναλντ Τραμπ να είναι πολύ άσχημες.

59255f571dc52444038b4647

Μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε μόλις έφθασε το ζεύγος Τραμπ στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ όπου η Μελάνια όχι μόνο αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στον Ντόναλντ όταν εκείνος άπλωσε για το πάρει, αλλά τον χτύπησε ελαφρά κιόλας, ένα νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί.

Για άλλη μια φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να κρατήσει από το χέρι την σύζυγό του, αλλά εκείνη τον… γείωσε και πάλι επιδεικτικά!

Το νέο περιστατικό διαδραματίστηκε κατά την άφιξη του Αμερικανού προέδρου στη Ρώμη, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο. Κατεβαίνοντας τις σκάλες του «Air Force One», ο Τραμπ άπλωσε το χέρι του για να πιάσει της Μελάνια. Εκείνη, ωστόσο, ατάραχη και με απαράμιλλο στιλ, για μια ακόμα φορά, τον αγνόησε επιδεικτικά και, αντιλαμβανόμενη την κίνησή του, άρχισε να φτιάχνει τα μαλλιά της, που ανέμιζαν.

Τότε ο Αμερικανός πρόεδρος απογοητευμένος από την κίνηση της Μελάνια, έσπευσε να την πιάσει από τη μέση προσπαθώντας να διορθώσει την άτυχη στιγμή. 


Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…