Newsroom

Newsroom

Η λευκή πετσέτα του ΔΟΛ

Κάτι σοβαρό τρέχει όταν ένας ταλαντούχος του ΔΟΛ που έγραφε συστηματικά υπέρ της Δεξιάς και για το πόσο επικίνδυνος και ψεύτης είναι ο Τσίπρας, διακινώντας την... αντικειμενική δημοσιογραφική άποψη ότι «όταν όμως έβρεχε μυαλό, στον ΣΥΡΙΖΑ κράταγαν ομπρέλες», φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει πως: «η χθεσινή πρόταση του κ. Τσίπρα στη Βουλή να στηριχθούν με διακομματική συναίνεση όλα τα συγκροτήματα τύπου που βρίσκονται σε οικονομική ασφυξία ώστε να μην κλείσουν και απαξιωθούν οι τίτλοι τους ώσπου να μεταβιβαστούν σε άλλους ενδιαφερόμενους επενδυτές, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση».

5880abd31dc524d72e8b475e

Tου Δημήτρη Τρίμη 

Ειδικά όταν αυτός και άλλοι γαλαζοαίματοι συνάδελφοί του στηρίζουν ανοιχτά τον Τσίπρα καθώς η πρότασή του «είναι καλοδεχούμενη από τους εργαζόμενους στα Μέσα Ενημέρωσης, ιδιαιτέρως του ΔΟΛ και του Πηγάσου, που συνεχίσουν να εργάζονται αμισθί για μήνες», τότε έχουμε αλλαγή σελίδας στα ΜΜΕ. Με απλά λόγια, έχουμε την ομολογία χρεοκοπίας της διαπλοκής, από τους ίδιους μάλιστα τους βαρόνους των ΜΜΕ και την ελίτ του δημοσιογραφικού επιτελείου τους.

Διότι πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί, η δραματική κίνηση του κ. Ψυχάρη να καλέσει σε βοήθεια τον εχθρό ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας τόσο φανερά λευκή πετσέτα; Ποια άλλη απόδειξη χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι σ’ αυτή τη χώρα η ανασυγκρότηση παντού -και στον κλάδο των ΜΜΕ-, ύστερα από την εγκληματική πορεία προς την απαξίωση, τη διαφθορά και την οικονομική χρεοκοπία (με την ευθύνη της διαπλοκής των πάμπλουτων ιδιοκτητών του), θέλει άμεσο πρόγραμμα σωτηρίας και εξυγίανσης;

Δεν είναι ανάγκη να διαθέτουμε τα τέσσερα φοβερά πτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αντιληφθούμε το τέλος εποχής, αλλά και την αστοχία της Ν.Δ να ταυτιστεί με τη διαπλοκή που πια αποσύρεται ηττημένη. Το απόσπασμα από το προχθεσινό άρθρο του διευθυντή του ΒΗΜΑΤΟΣ, νομίζω ότι δίνει απαντήσεις:

Κοινή είναι η πεποίθηση ότι αν κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση θα διευκολυνθεί η ρύθμιση του χρέους, θα εξασφαλισθεί η συμμετοχή της Ελλάδας στα μέτρα ευνοϊκής χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και θα επιτραπεί η μερική έστω απαλλαγή της ελληνικής οικονομίας από τα καταδυναστευτικά capital controls. Στοιχεία κρίσιμα για την ελευθέρωση συνολικά της ελληνικής οικονομίας και την επάνοδο σε συνθήκες ανάπτυξης. Σε μια κανονική χώρα οι πολιτικές δυνάμεις θα είχαν ομονοήσει στην ικανοποίηση του προφανούς κοινού εθνικού στόχου – εξόδου από την κρίση και θα έθεταν προσωρινά στο περιθώριο άλλες πολιτικές επιδιώξεις (…) Είναι λοιπόν απαραίτητο να παραμερίσουν επιμέρους στοχεύσεις και να υπηρετήσουν τον εθνικό σκοπό. Αλλιώς ας προετοιμαστούμε όλοι για τα χειρότερα.

πηγή:efsyn

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη