Newsroom

Newsroom

H άγρια ομορφιά των πλασμάτων του δάσους (ΦΩΤΟ)

Ο φωτογράφος από τη Φινλανδία Konsta Punkka έχει περάσει πολλές ώρες μέσα στο δάσος στη μέση του Χειμώνα, προσπαθώντας να δουλέψει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και κοντά σε σπηλιές.

579371ac1dc524a97a8b5212

Ο στόχος του είναι να συλλάβει την ομορφιά, τη γοητευτική αύρα του τοπίου, αλλά και τη φύση των πλασμάτων που ζουν μέσα σε αυτό, όπως αυτή αποτυπώνεται στον φωτογραφικό του φακό.

Σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο φωτογράφος άγριας φύσης έχει αποδειχτεί εξαιρετικά ταλαντούχος στο να συνθέτει υπέροχες φωτογραφίες με πρωταγωνιστές σκίουρους, πουλιά, αλεπούδες και άλλα ζώα του δάσους.

Πράγμα πολύ δύσκολο για έναν φωτογράφο, έχει καταφέρει να αποτυπώσει με τις εικόνες που δημιουργεί, τα συναισθήματα των ζώων που ζουν στο δάσος.

Όπως μάλιστα αναφέρει ο ίδιος, η υπομονή για να αποκτήσει το ζώο εμπιστοσύνη στον ανθρώπινο παράγοντα, είναι το πιο βασικό συστατικό των επιτυχημένων του φωτογραφικών συνθέσεων.

Στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζεται τις φωτογραφίες του από τα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει σε ολόκληρο τον κόσμο. 







Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη