Για μυστικές συναντήσεις Παρασκευόπουλου – Βενιζέλου μιλούν δημοσιεύματα

Για μυστικές συναντήσεις μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, και του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, γίνεται λόγος σε διαδικτυακά Μέσα.

576a7d961dc524ad4c8b45e8

Στο δημοσίευμα του epikairo.com, σημειώνονται τα εξής: 

Σε γιάφκα μυστικών συναντήσεων φαίνεται πως είχαν μετατρέψει καφενεδάκι μνημοσύνων στην οδό Αναπαύσεως πλησίον του Α’ νεκροταφείου ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος και ο πασίγνωστος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το καφενεδάκι που δεν απέχει ούτε 50 μέτρα από το νεκροταφείο, φαίνεται ότι βόλευε τους δύο κορυφαίους πολιτικούς αφού βρισκόταν κοντά από το σπίτι του κύριου Παρασκευοπούλου.

Έτσι, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια, αφού όπως είπαμε στο σημείο συχνάζουν μόνον πονεμένοι συγγενείς που ποσώς ενδιαφέρονται για πολιτικές συναντήσεις την συγκεκριμένη στιγμή ενώ εκτός κηδειών δεν “πατάει ψυχή”, οι δύο κορυφαίοι νομικοί διατηρούσαν ανοιχτή επικοινωνία.

Την ίδια στιγμή βέβαια επισήμως ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατακεραύνωνε την κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, υπεράσπιζε αναίσχυντα τον κύριο Βγενόπουλο και τους καναλάρχες, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε τον κύριο Παρασκευόπουλο να κάνει παρέα μαζί του.

Ελπίζουμε η χλιαρή αντιμετώπιση Παρασκευοπούλου στην σκανδαλώδη υπόθεση Βγενόπουλου να μην σχετίζεται με τις παρέες του.

Όπως επίσης και η πρωτοφανής κάλυψη που προσέφερε στον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας από δημόσια συχνότητα τον οποίον υποτίθεται έπρεπε να ελέγξει πειθαρχικά.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη