Newsroom

Newsroom

"Εδεσε" Μήτρογλου έως το 2017

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Κώστα Μήτρογλου με νέο συμβόλαιο! Με αιφνιδιαστικό τρόπο η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη την…

mitrogloy

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Κώστα Μήτρογλου με νέο συμβόλαιο! Με αιφνιδιαστικό τρόπο η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη την επέκταση της συνεργασία με τον 25χρονο διεθνή φορ έως το καλοκαίρι του 2017 και μάλιστα χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης!

Τι σημαίνει αυτό;

Σε περίπτωση που ομάδα του εξωτερικού θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός μπορεί να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του από μηδενική βάση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης ανέβασε τις ετήσιες αποδοχές του «Πιστολέρο». Μαζί με τα μπόνους ξεπερνούν το ποσόν του ενός εκατ. ευρώ. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Μητρογκόλ έληγε το καλοκαίρι του 2016 και υπήρχε ρήτρα πώλησης 8 εκατ. ευρώ και οι αποδοχές του ήταν 650.000 ευρώ το χρόνο.

Ο «Γερμανός» ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που ανανεώνω για μια ακόμα φορά την συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου! Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν. Θεωρώ ότι με την καθοδήγηση του συλλόγου χτίζω μια σημαντική καριέρα, κάτι που ήθελα από παιδί. Εγώ από την πλευρά μου, δίνω και θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες για να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και όσοι αγωνιζόμαστε με την ερυθρόλευκη, είμαστε περήφανοι και θα δίνουμε τα πάντα για να γίνονται περισσότερες οι στιγμές της δόξας του συλλόγου. Η υπόσχεση μου σε όλους, σκληρή δουλειά και ελπίζω ακόμα περισσότερα γκολ».

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν λακωνική:
«ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2017».

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…