Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ο δολοφόνος της εμπλέκει τώρα και δύο αστυνομικούς

Σε νέες αποκαλύψεις για τα όσα υποστηρίζει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο υπόμνημά του προέβη σήμερα ο δικηγόρος του πατέρα της κοπέλας, Απόστολος Λύτρας.

5a056d981dc52431478b496e

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος Εμμανουήλ Σοροπίδης που δολοφόνησε στις 18 Οκτωβρίου την Δώρα Ζέμπερη στο Β΄Νεκροταφείο, φέρεται πως εκτός από Αθηναίο δικηγόρο και πρώην βουλευτή κατονομάζει επιπλέον και δύο αστυνομικούς οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση. 

«Ο ένας λέει ότι είναι στο Μεταγωγών και ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι στο υπόμνημα αυτό ο Μανώλης Σοροπίδης αναφέρει και το επίθετο του δικηγόρου που κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Επίσης, ο κ. Λύτρας επισήμανε ότι η προϊσταμένη της Δώρας έχει δώσει και εκείνη τη δική της κατάθεση για τα όσα ακούγονται περί απειλών που δεχόταν η 28χρονη, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι υποθέσεις που χειριζόταν.

Πάντως από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας επανέλαβε σήμερα πως δεν πιστεύει ότι υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις για αυτά που λέει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη περί ανάμειξης γνωστού δικηγόρου στην υπόθεση.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι έχουν αλήθεια όσα λέει. Δεν έχει παρουσιάσει καμία ένδειξη. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα», εκφράζοντας την άποψη ότι όλα αυτά γίνονται γιατί «ενδεχομένως κάποιος να θέλει να ενοχοποιήσει κάποιους».

Διαβάστε επίσης:

 Δικηγόρος πατέρα Δώρας: Από τα στοιχεία φαίνεται πως το κίνητρο ήταν η ληστεία

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: Μου είχε πει ότι την απειλούσαν

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη