Δίνουν τα χέρια Φώφη και Γιώργος;

Κρίσιμο θεωρείται το μεσημεριανό ραντεβού Φώφης Γεννηματά και Γιώργου Παπανδρέου για το πολιτικό μέλλον των παρατάξεών τους, με τις πληροφορίες να συγκλίνουν στο σενάριο πολιτικής σύμπραξης των δύο φορέων.

587752b41dc524ce2a8b48e9

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στο γραφείο της κ. Γεννηματά στη Βουλή, με το ενδεχόμενο να δώσουν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί τα χέρια να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία των δύο σε πολύ καλό κλίμα.

Το μοντέλο που ακολουθείται ήδη με την αυτόνομη πολιτική συνύπαρξη ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Κινήσεις Πολιτών θα είναι ο οδικός χάρτης για να προκύψει η συνεργασία με το ΚΙΔΗΣΟ. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αποδεχθεί το σενάριο της εκ νέου πολιτικής συνύπαρξης με τον Γιώργο Παπανδρέου, γεγονός που ήρθε ως απόρροια των λεπτών εσωκομματικών χειρισμών που προηγήθηκαν από την κ. Γεννηματά.

Άξιο αναφοράς ότι το Σάββατο στη μία το μεσημέρι, στην εκδήλωση που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά και όπου θα πάρουν μέρος πρώην και νυν ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ από το 1974 μέχρι σήμερα, θα παραβρεθούν και όλα τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ που είχαν ακολουθήσει τον Γιώργο Παπανδρέου.

Εφόσον, η συμφωνία των δύο πλευρών πάρει σάρκα και οστά, τότε θα προκύψουν νέα δεδομένα στο χώρο της κατακερματισμένης κεντροαριστεράς, με τον ευρύτερο συνασπισμό των κομμάτων της σοσιαλδημοκρατίας να προσδίδει νέα χαρακτηριστικά στον πολιτικό χάρτη της χώρας.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή