Διαψεύδει ο Κουρουμπλής το δημοσίευμα των Παραπολιτικών για σχέσεις με τον Κουντούρη

Για λυπηρό επεισόδιο που «αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η κυβέρνηση», κάνει λόγο σε σημερινή του ανακοίνωση ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να χορεύει σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του δεξαμενοπλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ»

576426071dc524fd798b479d

«Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία», αναφέρει ο υπουργός και προσθέτει ότι στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε «ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας για την οποία υπάρχει και σχετική ανακοίνωσή του».

«Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές, όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου», συμπληρώνει ο κ. Κουρουμπλής

Το koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον κ. Βασίλη Κανακάκη, πρόεδρο της ΣΕΝΑΒΙ o οποίος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του υπουργού Ναυτιλίας και την διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.  Ο κ. Κανακάκης μας απέστειλε μάλιστα, έγγραφο το οποίο, όπως υποστηρίζει είναι η πρόσκληση της ετήσιας εκδήλωσης του ΣΕΝΑΒΙ. 

Σε δήλωσή του ο κ. Κανακάκης σημειώνει: «Ο υπουργός προσκλήθηκε από τον σύνδεσμο επιχειρήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας (Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ) στην ετήσια εκδήλωση μας στην ταβέρνα «ΑΜΜΟΣ» στις 03/03/17. Ο κλάδος προέρχεται από μακρά κρίση ανεργίας 10 χρόνια και πλέον. Ο κος υπουργός μας τίμησε με την παρουσία του και μάλιστα με δική μου προτροπή του ζήτησα να χορέψει και να ικανοποιήσει την επιθυμία μου.»

Ακόμα αναφέρει ότι στην εκδήλωση παρευρίσκονταν: ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, ο δήμαρχος Περάματος, ο γενικός γραμματέας Εμπορικής Ναυτιλίας, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά, ο πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και 220 ναυπηγοεπισκευαστές με τις οικογένειές τους.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Παραπολιτικά: Ο ορισμός του ψεύδους και της παραπλανητικής πληροφόρησης».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Σύνδεσμος των εκατοντάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας διαμαρτύρεται με το πιο ηχηρό τρόπο για την κατάφωρη στρέβλωση της πραγματικότητας που επιχειρείται από τα Παραπολιτικά προκειμένου να σπιλώσουν και να εξοντώσουν πολιτικές προσωπικότητες και να προωθήσουν τους αναμολόγητους στόχους τους.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το σωματείο μας Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση στο κέντρο ΑΜΜΟΣ στην Λ.Ποσειδώνος. Στην εκδήλωση όπως συνηθίζουμε καλούμε τον εκάστοτε υπουργό Ναυτιλίας, τους Δημάρχους της ευρύτερης περιοχής Πειραιά ,με τους οποίους βρισκόμαστε και συνεχή συνεργασία για τα προβλήματα κλάδου. Στην φετινή μας εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο νυν υπουργός κος Κουρουμπλής.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η αισχρή διαστρέβλωση της πραγματικότητας δηλητηριάζει την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας και αναδεικνύει την ποταπότητα αυτών που μετέρχονται με τέτοια μέσα και μεθόδους. Το δε βίντεο με τον χορό του υπουργού προέκυψε μετά από την ανταπόκριση του υπουργού στο κάλεσμα του προέδρου του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ να τιμήσει την εκδήλωσή μας με έναν χορό.»

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…