Newsroom

Newsroom

Δέκα μέρη στην Αθήνα όπου απολαμβάνεις τον Nespresso διπλά

Μια απολαυστική γουλιά καφέ Nespresso μπορεί να αποτελεί τον οδηγό για μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα. Άλλωστε η αφοσίωση στην…

nespresso 1

Μια απολαυστική γουλιά καφέ Nespresso μπορεί να αποτελεί τον οδηγό για μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα. Άλλωστε η αφοσίωση στην τελειότητα ωθεί την Nespresso να ξεπερνά τα όρια της ποιότητας σε κάθε βήμα της αλυσίδας αξίας καφέ, από το δέντρο στην κούπα. Στην Αθήνα υπάρχουν ακριβώς αυτά τα σημεία που μπορείς να ταξιδέψεις στον κόσμο των αρωμάτων και των γεύσεων μέσα από μια κούπα καφέ Nespresso.
 

Downtown! What else;

Η βόλτα ξεκινάει από το ξενοδοχείο GRAND BRETAGNE και συγκεκριμένα από το GB Corner Gift & Flavors. Εκεί ανακαλύπτουμε την ύπαρξη ενός ολόκληρου κόσμου αφοσίωσης, γνώσης, γεύσης πάθους, αλλά και φροντίδας πίσω από τον καφέ Nespresso.Ένας Ristretto είναι ο καφές που ταιριάζει με το έντονο τοπίο της πόλης.

foto%201

 

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Cycladic Café είναι ο δεύτερος σταθμός της χριστουγεννιάτικης βόλτας. Στο πλημμυρισμένο με φως αίθριο ο κάθε επισκέπτης διακρίνει την εναλλαγή φωτός με τη σκιά. Είναι το σημείο της Αθήνας που ιδανικά προσφέρει καφέ Νespresso και συγκεκριμένα ένας Νespresso Lungo ταιριάζει σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον.

foto%202

 

Συνεχίζουμε με καφέ Νespresso στο καλύτερο «κάδρο» της Αθήνας. Το εστιατόριο Première βρίσκεται στο 10ο όροφο του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental στη Λεωφόρο Συγγρού και προσφέρει μεσογειακή κουζίνα. Μια απολαυστική γουλιά από Ristretto θα «παντρέψει» με τον καλύτερο τρόπο την αίσθηση της όρασης και της γεύσης στο ωραιότερο «μπαλκόνι» της Αθήνας.

foto%203

 

Το FUNKY GOURMET βρίσκεται σε μια μικρή, καλαίσθητη σάλα με αύρα γκαλερί. Oι δύο σεφ και η ομάδα τους κεντάνε τεχνική, λεπτότητα, φαντασία και γευστικά trompe l’ oeil σε τρία συναρπαστικά ελληνικά μενού.Ένα φλιτσάνι Lungo με ήπιες νότες γιασεμιού ταιριάζει με αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα.

foto%204

 

Και το πέρασμα στα βόρεια προάστια γίνεται ιδανικά μέσω BOTRINI’S, και για καφέ Νespresso. Πρόκειται για το εστιατόριο που έφερε την γαστρονομία πιο κοντά στον αθηναϊκό κόσμο. Το εστιατόριο βρίσκεται στο Χαλάνδρι σε μια όμορφη μονοκατοικία η οποία περιβάλλεται από έναν καταπράσινο κήπο. Είναι το σημείο που ο ουρανίσκος έχει ανάγκη από ένα φλιτζάνι Espresso που συνδυάζει τους γλυκούς, ήπιους κόκκινους και κίτρινους Bourbon Arabica, και τον μη πλυμένο Cerrado Arabica που προσθέτει χαρακτηριστικές νότες δημητριακών και καβουρδίσματος.

foto%205

 

Η κομψότητα η αυθεντικότητα και η αισθητική είναι οι τρεις λέξεις που συνοψίζουν την ατμόσφαιρα και την φιλοσοφία του εστιατορίου SPONDI στο Παγκράτι .Ταιριάζουν απόλυτα δε,με έναν Ristretto με μεστό σώμα και ευδιάκριτες νότες κακάο.

foto%206

 

Πάμε θάλασσα για Nespresso

Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου, δίπλα από το Ναό του Ποσειδώνα, στο Cape Sounio, μπορείς να απολαύσεις τι άλλο; Ένα συγκλονιστικό καφέ Nespresso Lungo. Ένα χαρμάνι από Arabica και πλυμένους Gourmet Robusta, αποτελεί ένα βελούδινο και ισορροπημένο χαρμάνι με έντονες νότες αποξηραμένων δημητριακών με γεύση βύνης που τονίζουν το δυνατό του χαρακτήρα.

foto%207

 
Χάρη στη μοναδική τοποθεσία του σε μια ιδιωτική χερσόνησο στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, το The Westin Athens Astir Palace Resort προσφέρει απόλαυση . Χαλαρώσαμε στο κλασσικό παραθαλάσσιο θέρετρο και απολαύσαμε ένα espresso με απαλές νότες κακάο και δημητριακών σε ένα καλά ισορροπημένο σώμα.

foto%208

 

Πριν λίγους μήνες στο Βαρούλκο φύσηξε πάλι θαλασσινός αέρας. Ο Λευτέρης Λαζάρου αποφάσισε να επιστρέψει στις παλιές του γειτονιές. Το νέο Βαρούλκο Seaside έριξε άγκυρα στην πανέμορφη μαρίνα του Μικρολίμανου, σε έναν κομψό χώρο δίπλα στη θάλασσα. Μετά από αυτές τις εξαιρετικές γεύσεις που δημιουργεί ο Λευτέρης Λαζάρου  ένας Espresso Decaffeinato είναι οτι πρέπει. Σκουρόχρωμοι καβουρδισμένοι Arabicas Νοτίου Αμερικής με μία ιδέα Robusta, αναδυκνείουν τις φίνες νότες κακάο και καβουρδισμένων δημητριακών αυτού του espresso, που διακρίνεται για το γεμάτο σώμα του χωρίς καφεΐνη.

foto%209

 

Αύριο πάλι!

Η βόλτα τελειώνει και λίγη ποιοτική ξεκούραση είναι απαραίτητη. Χάρη στην προσωποποιημένη υπηρεσία «Ύπνος στα μέτρα σας», μπορείτε να απολαύσετε μια εμπειρία αναπαυτικού και ξεκούραστου ύπνου, κομμένου και ραμμένου ακριβώς στα μέτρα σας, σε στρώματα και κρεβάτια που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις ανάγκες του σωματότυπού σας στο COCO-MAT Hotel Nafsika & COCO-MAT Hotel Kolonaki . Ένα τολμηρό χαρμάνι με Robustas από τη Βραζιλία και τη Γουατεμάλα και καλοκαβουρδισμένους Arabica από τη Νότια Αμερική είναι απαραίτητο. Η ισχυρή πικράδα και οι νότες πιπεριού, ισορροπούν με την πληρότητα της απαλής υφής του.

foto%2010

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη