Newsroom

Newsroom

Δείτε τους πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελιάς

Συλβάνα Ράπτη, Κατερίνα Μπατζελή, Εύα Καϊλή, Παντελής Καψής, είναι ορισμένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο «τραπέζι» της «Ελιάς».…

elia 1

Συλβάνα Ράπτη, Κατερίνα Μπατζελή, Εύα Καϊλή, Παντελής Καψής, είναι ορισμένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο «τραπέζι» της «Ελιάς». Στη συνάντηση των Κομμάτων και Κινήσεων της «Ελιάς» αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα ψηφοδέλτιο ενωτικό και ενιαίο, ανανεωτικό και αντιπροσωπευτικό, το οποίο θα αποτυπώνει τη δυναμική και την προοπτική της.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών αποφασίστηκε να γίνει την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι. Συμφωνήθηκε επίσης η διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών. Κοινή διαπίστωση είναι η ύπαρξη μεγάλης διάθεσης στράτευσης και συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο όχι μόνο από στελέχη και μέλη όλων των Κομμάτων και Κινήσεων που μετέχουν στην Ελιά, αλλά και από  πρόσωπα που πιστεύουν στη δυναμική της συνεργασίας μεταξύ των οποίων πολλά που ανήκουν στην Κίνηση των 58.

Στο ψηφοδέλτιο θα εκπροσωπούνται όλες οι Περιφέρειες της χώρας, όλοι οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί χώροι.  Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση χαιρέτισαν την ένταξη στην Ελιά της Κίνησης Μεταρρυθμιστική Αριστερά, που συγκροτείται από στελέχη που ανήκαν στη ΔΗΜΑΡ και ευρύτερα στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς.

Ενδεικτικά κάποια ονόματα που συζητήθηκαν για το ψηφοδέλτιο, Συλβάνα Ράπτη, Κατερίνα Μπατζελή, Εύα Καϊλή, Θανάσης Χειμωνάς, Κυριάκος Πιερρακάκης, Παντελής Καψής, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Ευθύμης Καρδαράς, Σωτήρης Κατσέλος, Δημήτρης Καρέλας, Δημήτρης Μπρίμης, Μαρία Παπαϊωάννου-Σφαέλου, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Τσολακίδης, Παναγιώτης Κωστούλας, Παναγιώτης Πάτρας, Μάνος Επιτροπάκης, Νίκος Μπίστης.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη