Newsroom

Newsroom

Βόμβα από Κοντονή: Έτοιμος να αναβάλλει και πάλι τον τελικό

Φαίνεται πως αυτός ο τελικός Κυπέλλου δεν είναι γραφτό να γίνει! Αφού ο Σταύρος Κοντονής παρουσιάζεται εξοργισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το διαιτητικό τρίο που ορίστηκε από την ΕΠΟ για τον τελικό του θεσμού.

56f022811dc52474528b4655

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του koutipandoras.gr, υπήρχε συμφωνία μεταξύ Γκιρτζίκη – Κοντονή πως στον τελικό διαιτητής θα είναι ο Σιδηρόπουλος και βοηθοί οι Κωσταράς και Ευθυμιάδης.

Η ΕΠΟ όμως για ανεξήγητους μέχρι στιγμής λόγους δεν όρισε αυτούς τους δύο βοηθούς, αλλά τους Αλεξέα και Πετρόπουλο. Έτσι, προκάλεσε την οργή του υφυπουργού, με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να εκδίδει ανακοίνωση – τελεσίγραφο, δίνοντας χρονικό περιθώριο μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής για να διορθωθεί ο ορισμός των διαιτητών.

Η ανακοίνωση:

«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Μέχριστιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την ΕΠΟ ούτε γιατί ορίστηκαν οι δύο αυτοί βοηθοί ούτε για το αν πρόκειται να τους αντικαταστήσουν.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη