Newsroom

Newsroom

Αυτό είναι το "αεροδρόμιο" του Hollywood – Έχουν γυριστεί όλες οι σκηνές μέσα σε αεροσκάφος (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το αεροδρόμιο του Hollywood .Πρόκειται για το studio που είναι γυρισμένες οι περισσότερες κινηματογραφικές σκηνές που υποτίθεται ότι είναι γυρισμένες μέσα σε αεροσκάφος ή σε κάποιο αεροδρόμιο.

59280fe31dc5245c388b4877

Το κινηματογραφικό στούντιο βρίσκεται στο Λος Άντζελες, ιδρύθηκε το 1998 από τον Talaat Captan, βετεράνο της κινηματογραφικής βιομηχανίας και λάτρη της αεροπορίας. Όπως αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους, έχουν συνεργαστεί με τα πιο γνωστά στούντιο του Χόλιγουντ ενώ ανάμεσα στις ταινίας για τις οποίες υπερηφανεύονται ότι συνέβαλαν, είναι και «Ο Λύκος της Wall street» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Στα στούντιο, ο ενδιαφερόμενος έχει στη διάθεσή του μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά εσωτερικά αεροπλάνων που έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να μπορούν να τροποποιηθούν και να αναμορφωθούν ανάλογα με το σενάριο της κάθε ταινίας. Μικρά αεροσκάφη, τζετ, «αξεσουάρ» πιλότων και αεροσυνοδών όλα εκείνα δηλαδή που εξυπηρετούν για να μετατρέψουν μια εικονική πτήση σε αληθοφανή.

Και αν το σενάριο απαιτεί περισσότερη δράση στο κόκπιτ, το Air Hollywood διαθέτει πιλοτήρια που λειτουργούν σαν να είναι αληθινά. Από φωτάκια που αναβοσβήνουν μέχρι λειτουργικούς διακόπτες που θα διευκολύνουν το έργο των ηθοποιών.




Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη